citat:cupo wrote: dje ga nadje...hej otkad posta nisam napiso u jazbini boze....al ona maca i kresanje mi i dalje numero uno...
Za sve je kriv obrazovni sistem, da nisu dali u knjigama onaj eksperiment s macom i æilimom, ne bi do ovoga došlo huda djeca nisu imala æilim i eto makar ovako varnièili
Za sve je kriv obrazovni sistem, da nisu dali u knjigama onaj eksperiment s macom i æilimom, ne bi do ovoga došlo huda djeca nisu imala æilim i eto makar ovako varnièili
kako to nije bilo u mojim i Cupinim knjigama...mi bi do sad ajnstajna zajebali...i imali bi kulerski friz
cupo Nivo: Moderator podforuma Registriran(a): 21-10-2003 Odgovori: 24024 IP: Maskiran
Re: Re: Yugijeva jazbina vol 15
citat:cica wrote:
ja fakat skoro je to nekad objavljeno pa se djeca nafurala. Mislim da ce objavljivanjem tih vijesti samo pospjesiti da djeca i dalje prave slicne ili gore stvari. A mi koji bi im trebali biti za primjer se valjamo od smijeha...al hajde de