Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatoru


FORUM : Muški minder : ODBRANA OD ŽENA
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
djecko
Nivo: Forumski doajen
nisam nehljebar

Registriran(a): 28-03-2005
Lokacija: SFRJMAKEDONIJA
Odgovori: 13657
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: ODBRANA OD ŽENA

citat:
MelMel wrote:

procito si me davnih dana ko slikovnicu.

ali nisi bezopasna
03-02-2013 at 00:03 | Ukljuèi u odgovor
Dajdza
Nivo: Forumski doajen
Nista posebno ali opet kako za
Registriran(a): 05-07-2011
Lokacija: USA
Odgovori: 1588
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: ODBRANA OD ŽENA

Istina ili izmisljena prica, u ovom slucaju nije ni vazno. Iz ove price svako moze izvuci neku pouku.

citat:
Prièa iz Hrvatske: Zbog karijere spavao sa šeficom i bio njena igraèka

Cijela ta prièa mi se nimalo ne sviða, Nikola – rekla je Gabrijela suho, nervozno prstima gnjeèeæi ruèke svoje torbice
- Idemo, ljubavi, nisi se valjda naljutila zato što mi je Sonja dobacila koketan pogled! – uskliknuo sam nastojeæi paziti na promet i povremeno je pogledavajuæi.
Gabrijela me ljutito pogledala.
- Nije skinula pogled s tebe cijele veèeri! U tome je nije smetala èak ni èinjenica što sam ja kraj tebe! I nemoj mi reæi da to nisi primijetio jer ti neæu povjerovati!
Nakon tih njezinih rijeèi uslijedila je duga tišina. Nisam znao što da joj odgovorim, izmeðu ostalog i zato što je moja zaruènica bila u pravu. I više od toga
- Nemoj više razmišljati o tome, draga. Nije baš bila Bog zna kakva veèer i to je sve. Uostalom, nije mi uopæe jasno zašto si se naljutila na mene. Mislim da nisam uèinio ništa što je ohrabrim u tom koketiranju.
- A ja mislim da jesi. Onaj tko šuti, prešutno pristaje na situaciju u kojoj se nalazi!
- A što sam trebao uèiniti? Reci mi, molim te, što sam po tvom mišljenju trebao reæi.
- Staviti je na njezino mjesto, jasno i glasno. Eto, to si trebao uèiniti!
- Ah, kao da je to tako jednostavno. Sonja nije bilo kakva djevojka koju sam sluèajno susreo.
- Kad smo kod toga, ona uopæe nije djevojka nego zrela žena – precizirala je Gabrijela.
- Upravo tako. Ima èetrdeset i šest godina, iako se to po njezinom izgledu ne bi dalo zakljuèiti.
- Pa gotovo da bi ti mogla biti majka! Nije ti to palo na pamet?
Ovaj napad moje djevojke nije bio samo ljubomorna scena zbog neke moje prijateljice ili poznanice. Bilo je više od toga zato što je Sonja bila nova direktorica tvrtke u kojoj sam radio i bila mi je direktno nadreðena.
Bila je poduzetna i prelijepa žena, oboružana šarmom koji je bio sve samo ne prikriven. Vrlo je brzo napredovala u karijeri i zli su jezici raspredali kojekakve prièe o tom njezinom naglom usponu, no bila je izuzetno sposobna, a uz to se sada htjela okružiti i jednako sposobnim suradnicima koji bi mogli sprovesti u djelo njezine zamisli.
Nije bila udana, niti u stalnoj vezi. Èinilo se kao da je udana za svoj posao, no u našoj tvrtki je bilo i onih koji su tvrdili da svoje ženske potrebe èesto i vrlo rado zadovoljava upravo sa svojim najbližim suradnicima. Neki su èak išli tako daleko da su govorili kako ih i bira meðu najzgodnijim zaposlenicima kako bi mogla spojiti ugodno s korisnim.
Nisam želio vjerovati u takve jeftine traèeve. No, baš ove veèeri, za vrijeme veèere koja je bila organizirana za zaposlenike tvrtke, Sonja se ponašala na naèin koji nije ostavljao puno prostora sumnjama. I tako me više puta dovela u neugodnu situaciju, ne samo pred Gabrijelom, veæ i pred ostalim kolegama.
Veæ sam ranije naslutio da joj se sviðam: u uredu mi se obraæala na poseban naèin, nekom mješavinom hladnoæe i senzualnosti u glasu i držanju, a to me prilièno zbunjivalo, iako do ove veèeri tome nisam pridavao veliku težinu.
Kad me prije dva dana pitala hoæu li doæi na veèeru sa svojom djevojkom, bez razmišljanja sam odgovorio potvrdno. To mi se uèinila zgodna prilika da riješim problem Gabrijeline ljubomore.
Naime, bio sam uvjeren da æe moja djevojka, koja je i inaèe bila vrlo ljubomorna, imati priliku na svoje se oèi uvjeri da je zanimanje Sonje za mene, o èemu sam joj prièao, iskljuèivo profesionalnog karaktera. Nadao sam se da æe me nakon te veèere prestati proganjati sa svojim sumnjama.
Na žalost, na veèeri se dogodilo sve suprotno od onoga èemu sam se nadao. Sonja se nije ustruèavala udvarati mi na drzak i oèit naèin, ne obaziruæi se ni na prisustvo Gabrijele, kao ni na prisustvo ostalih zaposlenika. Pitao sam se što joj je došlo.
Kad sam te veèeri ostavio Gabrijelu pred vratima njezine kuæe, i dalje je bila bijesna na mene. Nisam je uspio razuvjeriti.
- Da sam na tvom mjestu, dala bih otkaz i potražila si drugi posao – dobacila mi je prije nego što je izišla iz auta.
- Nadam se da se šališ. Nakon svega što sam prošao kako bih stekao dobru reputaciju i postao cijenjen, to mi ne pada na pamet. Pa, nisam lud!
- U tom sluèaju, razmisli malo o svemu. Mogao bi me izgubiti! – zaprijetila se ljutito.
Vratio sam se kuæi nervozan i uznemiren. Dovraga, uvalio sam se u nevolje, a da ni sam ne znam kako mi je to uspjelo. I što sad? Što da uèinim?
Te noæi dugo nisam mogao zaspati. Ako sam prije i imao kakvih dvojbi, sada ih više nije bilo: Sonjine namjere bile su i više nego jasne.
Možda bi razumjela kad bih joj otvoreno rekao u èemu je problem, pomislio sam. Reæi æu joj da želim napredovati u karijeri, ali da zbog toga ne želim žrtvovati svoj privatan život. Ukratko, reæi æu joj da nisam spreman na kompromise.
Pred jutro, umiren tom idejom, napokon sam uspio zaspati, no poslije nisam èuo budilicu i kad sam napokon otvorio oèi, bilo je veæ jako kasno. Na brzinu sam se istuširao i odjurio na posao.
Osvježen od sna, iako nisam bio naroèito naspavan, ponovio sam u glavi razgovor koji sam želio obaviti sa Sonjom. Neæe biti jednostavno naæi prikladan trenutak, no bio sam siguran da æu uspjeti, ako ne prije, onda tijekom pauze za ruèak.
Èim sam ušao u ured, moja tajnica, postarija gospoða Adriana, mi je zatrpala stol hitnim papirima pa sam se odmah bacio na posao.
Sonju sam vidio tek nešto prije podneva. Upravo sam je htio zamoliti da me primi jer bih htio razgovarati s njom, no ona me preduhitrila rekavši mi kako je namjeravala ruèati sa mnom kako bismo za vrijeme ruèka porazgovarali o nekim stvarima koje se tièu posla
No, nešto u njezinom pogledu mi je govorilo da uopæe nema namjeru razgovarati o poslu veæ o nas dvoje.
Bio sam jako uzbuðen i kad sam izašao sa Sonjom iz ureda, više se nisam sjeæao što sam joj htio reæi. Ona je, kao i uvijek, izgledala odlièno i bila je tako šarmantna s tim svojim neobiènim naglaskom i zavodljivim kretnjama da joj je bilo nemoguæe odoljeti.
Bila je vrlo visoka i vitka, odjevena u ženstveni, pripijeni kostim. U svakom sluèaju, znala je privuæi pažnju i nametnuti se, prvo kao žena, a tek potom kao odgovorna nadreðena osoba.
Odluèna i samouvjerena kakva je bila, nije imala razloga prièati nadugaèko i naširoko. Znala je s nekoliko rijeèi reæi ono što želi i ušutkati svakoga tko se ne bi složio ili bi pokušao propitkivati njezine razloge. Tako je bilo i sa mnom: nije okolišala, odmah je prešla na stvar.
- Želim biti iskrena s tobom, Nikola. Sviðaš mi se. I to jako – priznala je bez uvoda. – Mislim da si to shvatio veæ prošlu veèer. Nisam htjela biti licemjerna i pretvarati se pred tvojom djevojkom.
- Ali ja… - promucao sam.
- Molim te, nemoj me prekidati. Reæi æu ti odmah ono što želim. Zanima li te napredak u karijeri unutar ove tvrtke?
- Da, naravno.
- To neæe biti problem. Bit æe dovoljno da mi uvijek budeš na raspolaganju – rekla je gledajuæi me svojim maèkastim oèima.
- Ali ja sam u vezi – tiho sam rekao.
- Znam. Zato sam i htjela od prvog trenutka biti jasna pred tvojom djevojkom. Ako je imalo inteligentna, bit æe joj jasno da nema razloga za ljubomoru. Meni je dovoljno imati te na raspolaganju. Imam èetrdeset i šest godina, a ti trideset i svjesna sam da ne mogu oèekivati da budem jedina u tvom životu. A ne mogu te ni preoteti njoj ako je voliš. No ovdje, na poslu, bit æeš samo moj. I neæu se miješati u tvoju vezu, u to možeš biti siguran.
Vragoljasto se nasmiješila i u tom mi se trenutku uèinila puno mlaðom nego što je to zapravo bila. Sonja je zaista bila izuzetna žena. Igrala je prljavo, a pritom je imala držanje i stav kao da èini najprirodniju stvar na svijetu. Èak štoviše, èinilo se da se jako dobro zabavlja.
Trebao sam je odmah odbiti. Znao sam to. Èak sam i pokušao to uèiniti u jednom trenutku.
- Što kad bih ti rekao ne?
Pogled joj se odjednom zamraèio, no samo na nekoliko sekundi. Potom su joj crte lica ponovno postale opuštene.
- Pa, to je barem jasno. Morao bi si potražiti drugi posao, dragi.
- Dobro, razmislit æu o svemu što si rekla – rekao sam.
- Želiš ispitati situaciju kod nje, zar ne? Hmmm, neka ti bude. No, nemoj me pustiti da dugo èekam. Nisam strpljiva, no to si dosad veæ shvatio.
Klimnuo sam glavom, nesposoban reæi bilo što suvislo.
Sonja je bila tako oèaravajuæa žena da bih, da sam bio slobodan, istog trena pristao na njezinu ponudu. Smatrao sam je neodoljivom, bez obzira na njezin moæan položaj u tvrtki.
Pomislio sam na to s koliko je muškaraca prije mene vodila isti ovakav razgovor. Sigurno nije bila pouzdana osoba, a i moralno je bila vrlo upitna, no u tom trenutku to mi uopæe nije bilo važno.
Polako, ali sigurno, padao sam u njenu mrežu. Želio sam napredovati više nego bilo što drugo u životu, a ponuda da joj budem „na raspolaganju“ nije mi bila nimalo odbojna. Naprotiv. Opijem njenim senzualnim parfemom zamišljao sam kakav bi osjeæaj bio držati je u zagrljaju, posjedovati…
Kad sam se poslijepodne vratio u ured, rekao sam sam sebi da zapravo nema potrebe da o Sonjinoj ponudi raspravljam sa svojom djevojkom. Pa, naravno, jednostavno æu joj to prešutjeti! Izmislit æu stotine poslovnih obaveza i sastanaka kao što to èine svi preljubnici. Ionako sam znao da bi svaki razgovor bio besmislen.
Gabrijela je bila po prirodi previše ljubomorna i posesivna i ne bi mogla podnijeti da me dijeli s bilo kime, èak ni ako je u pitanju moja poslovna karijera. Kad bih joj otkrio svoje namjere, izgubio bih je istog trena. A prešutim li ovaj dogovor sa Sonjom, mogao sam se barem nadati da neæe ništa primijetiti niti doznati. Pobrinut æu se da joj ne nedostaje moje pažnje i ljubavi. Naposljetku, Sonja je bila samo posao i seks, ona s ljubavlju nije imala veze.
I tako je od sljedeæeg dana zapoèeo moj dvostruki život. Gabrijeli nisam rekao ništa. U stvari, rekao sam joj da mi Sonja i dalje udvara, ali da ja na to ne obraæam pažnju. Nije djelovala da mi baš u potpunosti vjeruje, ali privremeno se smirila.
S druge strane, sa Sonjom sam razgovarao posve otvoreno i priznao joj da sam odluèio skrivati istinu pred svojom djevojkom. Napravila je grimasu:
- Ako tebi odgovara živjeti u laži. Nadam se samo da neæe biti neugodnih iznenaðenja. Veæ mi se više puta dogodilo da imam problema s ljubomornim suprugama i djevojkama. Vjeruj mi, nije bilo uopæe ugodno. Zato, pazi što radiš.
- Neæe biti nikakvih iznenaðenja, vidjet æeš.
- Nadam se, zbog tebe – ozbiljno je rekla.
Sonja me pozvala u svoj stan još iste veèeri, a doèekala me odjevena u prozirni kuæni ogrtaè. Bila je još ljepša nego u poslovnim kostimima i djelovala je i još mlaðe nego inaèe, ovako raspuštene kose, opuštena i nasmijana.
Bila je, naravno, i fantastièna ljubavnica. Strastvena i iskusna. U njezinu sam naruèju potpuno zaboravio na Gabrijelu i našu ljubav. Recimo da mi se, na neki naèin, èak nije èinilo ni da je varam jer je ovo sa Sonjom bilo potpuno razlièito od našeg odnosa. I tako sam zakljuèio da uopæe neæe biti teško voditi dvostruki život.
Tako je i bilo. Uspijevao sam izlaziti na kraj s poslovnim obavezama, susretima sa Sonjom i vezom s Gabrijelom. Moja djevojka nije imala razloga za sumnju jer sam bio smiren i pažljiv.
Osim toga, pozitivni uèinci moje odluke vrlo brzo su se odrazili u vidu napredovanja u karijeri: dobio sam novi, ljepši i veæi ured i bezobrazno veliku plaæu. Sada sam imao èak dvije osobne tajnice, obje zgodne i mlade, i direktno sam komunicirao s rukovodstvom tvrtke na dnevnoj bazi. Ostali kolege su znali kako je došlo do takvog uspona u karijeri i èesto sam na njihovim licima mogao primijetiti zlurade osmijehe, no nije me bilo briga za to.
Prošla su dva mjeseca, a Sonja i ja smo se èesto nastavili viðati nakon posla, no èinilo mi se da je ona postala ljubomorna na moju djevojku. Kao da je njoj poèelo smetati što me mora dijeliti s Gabrijelom.
Kad sam joj to jedne veèeri, dok sam bio kod nje, rekao, napravila je grimasu:
- Ne sviðaju mi se sve te igre skrivaèa.
- Ali ti si rekla da neæeš biti ljubomorna i tražiti da me imaš samo za sebe.
- Znam da sam to rekla. No, nisam mislila da æeš ti biti drugaèiji - priznala je.
Privila se uz mene i strastveno me poljubila.
Sada mi je postalo jasno: Sonja se poèela zaljubljivati u mene! To je bio razlog njezine ljubomore.
Ja sam mislio da je ovo samo jedna kratka avantura kojoj æe doæi kraj èim Sonja pronaðe novu „igraèku“ s kojom bi se mogla zabavljati. No, vrijeme je prolazilo, a ništa se nije mijenjalo. Naprotiv, èinilo se da postaje sve posesivnija prema meni pa se ponekad nije ustruèavala èak i na poslu otvoreno pokazivati da sam njezin. Zakljuèio sam da se cijela situacija poèela previše razvlaèiti, izmeðu ostalog i zato što je Gabrijela s vremenom ponovo postala sumnjièava.
Jedne veèeri me nazvala na mobitel, koji sam iskljuèivao kad god bih išao kod Sonje, a kad je vidjela da se ne javljam, nazvala je u moj ured. Javio joj se portir koji je rekao da u tvrtki nema nikoga i da se ne održava nikakav sastanak, a ja sam joj bio rekao da æu zbog sastanka s upravom ostati do kasno u uredu.
Pokušao sam se opravdati rekavši da smo u posljednji trenutak odluèili sastanak dovršiti uz veèeru, no bilo mi je jasno da æe istina, prije ili kasnije, isplivati na površinu.
Jednoga dana kad je Gabrijela došla u moj ured, predstavivši se tajnicama kao moja djevojka, pozdravio sam je i poljubio, no ona me bijesno odgurnula rekavši da su je tajnice gledale s podsmijehom koji je mogao znaèiti samo jedno – da nije jedina moja djevojka.
- Što se to ovdje dogaða? – planula je.
- Ma ništa, Gabrijela, što bi se dogaðalo? Samo su ljubomorne na tebe. Smeta im što ih ne primjeæujem i zato su zlobne, znaš kako je to.
- Pazi što radiš, Nikola. Otkrijem li da je tvoj napredak u karijeri posljedica toga što si popustio udvaranju one stare vještice, s nama je gotovo. Zauvijek!
Zagrlio sam je.
- Hajde, nemoj se ljutiti. Ja te volim, to znaš
Pokušao sam je poljubiti, no ostala je hladna. Postalo mi je jasno da je došlo vrijeme polaganja raèuna. Znao sam da neæu još dugo moæi skrivati svoj dvostruki život.
I ne samo to. Nešto kasnije, kad je Gabrijela otišla, Sonja me bijesno upozorila da privatni posjeti u uredu nisu dopušteni. Znao sam da je ta zabrana samo posljedica njezine ljubomore.
Poèeo sam se gristi, no i dalje sam pronalazio opravdanja i govorio sebi da se, unatoè svemu, isplatilo ono što sam uèinio.
Na što se imam žaliti? Imam odlièan posao i dvije predivne žene, razmišljao sam. Gabrijela je draga i lijepa djevojka, a Sonja je fantastièna ljubavnica iako me, doduše, košta dosta truda i strpljenja. Ipak, koliko bi muškaraca dalo sve da može biti na mom mjestu?
No, uskoro je došlo vrijeme za polaganje raèuna. Sonja je radila na mene pritisak da ostavim Gabrijelu, a što se pak nje tièe, ona je postajala sve sumnjièavija.
A zatim se jedne veèeri, kad sam Gabrijeli rekao da imam poslovni sastanak, dogodilo ono neizbježno. Vjerojatno nas je pratila i zatim je banula u stan moje ljubavnice.
Sonja èesto, obuzeta strašæu, nije ni zatvarala vrata za nama nakon što bismo ušli u njezin stan. To sam dobro znao i nisam se zbog toga zabrinjavao, no kad sam ugledao Gabrijelu kako nas zaprepašteno gleda dok vodimo ljubav, poželio sam nestati što dublje pod zemlju.
- Dakle, ipak je tako - promucala je.
Nisam se ni pokušao braniti. Bio sam shrvan od stida. Sonja je bila ta koja se suoèila s Gabrijelom rekavši joj da joj je drago što nas je otkrila jer æu se sada napokon riješiti te besmislene veze i posvetiti se samo njoj.
- Nije te mogao ostaviti jer te žalio – rekla joj je okrutno.
Gabrijela je još iste veèeri nestala iz mog života. Uzalud sam je tražio iduæih dana shvativši što sam izgubio. Bilo je prekasno.
Gasila je mobitel svaki put kad bi na zaslonu vidjela moj broj, a u stanu nije odgovarala kad sam zvonio pred ulaznim vratima. Znao sam da ima potpuno pravo jer sam se ja prema njoj ponio poput zadnjeg bijednika.
No, taj dogaðaj je uništio i moj odnos sa Sonjom. Nisam joj mogao oprostiti što je s Gabrijelom razgovarala na tako uvredljiv naèin. Sada me, pri pomisli na karijeru kojoj sam se prije tako veselio, hvatala muènina.
Kad bih se pogledao u ogledalo, nije mi se sviðalo ono što sam vidio. Nije mi se sviðalo ono u što sam se pretvorio. Nadao sam se da još nije kasno da se promijenim, iako sam bio svjestan da mi ništa neæe moæi vratiti Gabrijelu i njezinu ljubav prema meni.
Dao sam otkaz na svoje radno mjesto, a Sonja mi je na to bijesno rekla da æe me, uèinim li to, uništiti zauvijek jer æe mi onemoguæiti da bilo gdje dobijem posao. Odgovorio sam joj da slièan posao neæu ni tražiti jer mi se zgadio, kao i sve ostalo što je bilo u vezi s njom.
I tako sam, malo-pomalo, uz patnju i kajanje, nekako ponovo pokrpao svoj život.
Preselio sam u drugi grad i zaposlio se u tvornici kartonske ambalaže. Vlasnik je bio moj stric koji se uskoro spremao otvoriti vlastitu trgovinu i trebala mu je pouzdana osoba kojoj bi mogao povjeriti voðenje trgovine.
Odmah sam prihvatio njegovu ponudu, iako je plaæa koju mi je ponudio bila tek desetinu onoga što sam nekoæ zaraðivao. Nije mi više bio važan novac, a ni prestiž.
Zaljubio sam se u djevojku koju je stric zaposlio kao prodavaèicu u trgovini. Zove se Karla i mislim da i ona mene voli. Meðu nama nema nikakvih sjena i sretni smo zajedno.
Prije nekoliko dana vratio sam se u grad u kojem sam prije živio kako bih posjetio brata koji je nedavno postao otac. I tada sam vidio Gabrijelu. Bila je zadovoljna, i ona je zapoèela novi život, udala se za nekadašnjeg školskog prijatelja i sada je èekala njegovo dijete.
Jedan drugome smo zaželjeli sreæu: ona me više ne mrzi, možda i zato što je èula da sam prekinuo svaki odnos sa Sonjom i zapoèeo novi život u drugom gradu.
O Sonji sam èuo da je i ona napustila tvrtku i otišla u inozemstvo. Više od toga nije me ni zanimalo. Sreæom, sada sam imao drugi život. A ljubav prema karijeri, lažima i zabranjenom voæu zamijenila je želja za èistim, jednostavnim životom uz osobu koju volim. I sada se, napokon, kad se pogledam u ogledalo, mogu prepoznati i nasmiješiti.


Izvor. Nezavisne novine
20-02-2013 at 01:55 | Ukljuèi u odgovor
tuba
Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 02-06-2006
Odgovori: 17436
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: ODBRANA OD ŽENA



[Edited by tuba on 03-03-2013 at 05:37 GMT]

03-03-2013 at 05:36 | Ukljuèi u odgovor
arnie
Nivo: Forumski doajen
I'm coming in peace now

Registriran(a): 12-02-2011
Lokacija: Zulu time zone
Odgovori: 4391
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: ODBRANA OD ŽENA

citat:
Dajdza wrote:
Istina ili izmisljena prica, u ovom slucaju nije ni vazno. Iz ove price svako moze izvuci neku pouku.
Prièa iz Hrvatske: Zbog karijere spavao sa šeficom i bio njena igraèka


izvini @dajdza ali meni ovo vise lici na crtani film
03-03-2013 at 07:26 | Ukljuèi u odgovor
djecko
Nivo: Forumski doajen
nisam nehljebar

Registriran(a): 28-03-2005
Lokacija: SFRJMAKEDONIJA
Odgovori: 13657
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: ODBRANA OD ŽENA

citat:
Crvena starka wrote:
Je l' ovo ona tema dje se prica o musko-zenskom ratu?
Rekoh samo da znate sta vas sve moze zadesiti


Otrovnom vaginom htjela da ubije muža

Jedna Brazilka stavila je otrov u svoju vaginu i pokušala da otruje svog muža. Pošto je smislila kako da se riješi svoje jaèe polovine pozvala ga je u spavaæu sobu gdje je pokušala da ga nagovori na oralni seks.

Muškarac je posumnjao da nešto nije u redu kada je osjetio jak otrovni miris pa je odmah pojurio u bolnicu jer se nije oseæao dobro. Analizom je utvrðeno da u njegovom organizmu ima znaèajne kolièine otrovne supstance. Žena je odmah uhapšena pod sumnjom da je htjela da ubije svog muža. Kako prenose lokalni mediji, žena je pokušala ubistvo jer se njen suprug htio razvesti od nje.



Oplakah, al bukvalno

S obzirom da se zadnjih dana pojedini forumaši žale na alergiju,gripu i odreðene simptome koji su neutvrdivi...
nadamo se da nije ništa opasno ne d'o Bog proljeæe je vrbopuc ...
nije s goreg probati sa debelim gaæama i èarapama
ili èajem od domaæe šljive ukuhane u istopljenom šeæeru...
ako ne pomogne odmoæ neæe...
ne zaboraviti da treba doživjeti stotu

"Prija vam jabuka i Eva i grijeh
Al bore, bore vam prave suze i smijeh
Uèite jogu, kamasutru, zen
Èuvajte nerve, kosu, zube, ten......"
22-04-2013 at 09:57 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 44
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: EminaS, meho, Mela77, mikimini, Mir$o, pljosko, strokeunit
FORUM : Muški minder : ODBRANA OD ŽENA New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?




Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net

Powered by: STRING FORUM Version 1.0
Copyright 2001 STRING
Osmrtnicama ba smrtovnice