Info: Svi posjetioci foruma su obavezni da poštuju forumska pravila.


FORUM : Sport : Formula 1
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... Last Page >>
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
Djura
Nivo: Forumski doajen
SKOJEVAC

Registriran(a): 15-04-2004
Lokacija: Sydney
Odgovori: 5232
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User Visit Homepage
icon Re: Formula 1


Nezaustavljivi Alonso!

Do još jedne fantastiène pobjede došao je Španjolac Fernando Alonso u Renaultu na VN V. Britanije koja se vozila danas u Silverstoneu. Svjetski prvak nije imao prave konkurencije na utrci i lakoæom je došao do pobjede…Start utrke mnogo je obeæavao: trojac koji je startao s vrha je silovito krenuo, Kimi Räikkönen (McLaren) je odmah pokušao napasti Alonsa za prvu poziciju, ali nije uspio, Španjolac se uspio odvojiti, no Kimiju je tada prijetila opasnost iza leða. Michael Schumacher (Ferrari) pokušao je prestiæi Finca koji je bio uporan i nije se dao te su vodeæi zadržali svoje pozicije.
Niže u poretku zakaèili su se u jednom incidentu na stazi Ralf Schumacher (Toyota), Mark Webber (Williams) i Scott Speed (STR) te sva trojica odustaju s utrke veæ u prvom krugu. Pozicije na vrhu se nisu mijenjale ni nakon prvih ulazaka u boks veæ je jedina promjena bila poveæanje prednosti Fernanda Alonsa nad ostalim društvom.
Mirna utrka došla je do faze drugih ulazaka u boks kroz kojeg je Schumacher uspio preteæi Räikkönena i probiti se na drugo mjesto. Pred sam kraj utrke Kimiju je zaprijetio i Giancarlo Fisichella (Renault), no nije uspio proæi naprijed. Alonso nadmoæno odnosi petu pobjedu ove sezone i poveæava svoj razmak u prvenstvu vozaèa te sad ima 74 boda naspram 51 bod koliko ima Michael Schumacher na drugom mjestu. Drugo mjesto je i plasman Schumachera na kraju ove utrke, dok se na posljednje mjesto na podiju popeo Kimi Räikkönen.
Èetvrti je ciljem prošao Fisichella, a peto mjesto osvaja Felipe Massa u drugom Ferrariju. Juan Pablo Montoya (McLaren) je ovdje prošle godine pobjedio dok je ove uspio samo upisati 3 boda i šesto mjesto. Nick Heidfeld (BMW) imao je odliènu strategiju prije utrke, a ona se nadopunila sa sjajnim startom i vožnjom, no problemi u boksu bacaju ga na sedmo mjesto. U bodovima je još jedan BMW-ov vozaè, radi se o Jacquesu Villeneuveu koji je završio utrku na osmom mjestu.
25. lipnja zakazana je VN Kanade u Montrealu i to je sljedeæe mjesto okupljanja F1 društva.
Poredak na kraju utrke:
1. F. Alonso (ŠPA/Renault) 1:25:51.927
2. M. Schumacher (NJE/Ferrari) + 13.951
3. K. Räikkönen (FIN/McLaren) + 18.672
4. G. Fisichella (ITA/Renault) + 19.976
5. F. Massa (BRA/Ferrari) + 31.559
6. JP. Montoya (KOL/McLaren) + 1:04.769
7. N. Heidfeld (NJE/BMW) + 1:11.594
8. J. Villeneuve (KAN/BMW) + 1:18.299
9. N. Rosberg (NJE/Williams) + 1:19.008
10. R. Barrichello (BRA/Honda) + 1 krug
11. J. Trulli (ITA/Toyota) + 1 krug
12. D. Coulthard (VB/Red Bull) + 1 krug
13. J. Trulli (ITA/Toyota) + 1 krug
14. C. Klien (AUT/Red Bull) + 1 krug
15. C. Albers (NIZ/Midland F1) + 1 krug
16. T. Monteiro (POR/Midland F1) + 2 kruga
17. T. Sato (JAP/Super Aguri) + 3 kruga
18. F. Montagny (FRA/Super Aguri) + 3 kruga
Nisu završili:
19. J. Button (VB/Honda)
20. S. Speed (SAD/Scuderia Toro Rosso)
21. R. Schumacher (NJE/Toyota)
22. M. Webber (AUS/Williams)
 


Idealna defnicija sexa: OOP,PRC,AAH,STRC!!!









12-06-2006 at 00:25 | Ukljuèi u odgovor
onlyme
Nivo: Forumas sa iskustvom

Registriran(a): 04-01-2006
Lokacija: Tuzla
Odgovori: 159
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Formula 1



hi hi hi

TO! 


I may not be always happy when I laugh, I may not be always sad when I cry, I may not be always strong when I look strong, but I'm always hopeful... even when you don't see it.
13-06-2006 at 00:25 | Ukljuèi u odgovor
Cope
Nivo: Forumski doajen
Always first on the scene

Registriran(a): 14-04-2006
Lokacija: U krilu ljubavi
Odgovori: 2718
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Formula 1

Ma meni malo grubo ovdje reci navijam za ovog ili onog....volim Formulu 1, eh sad se tu mogu izdvojit Montoyine , Kimijeve, Alonsove, Schumijeve voznje.... ALI ME STRASNO NERVIRAJU KRETENSKI NEUKI TV REPORTERI KAD MI POCNU POREDIT NEKE REKORDE Michaela Schumahera i Ayrtona Sene De Silva....HALO PAPCI MRTAV COVJEK NE MOZE SE VISE TAKMICIT, SVI MU REZULTATI ZAUVIJEK OSTALI U TAMBURELU.... to mi dodje isto kad bi mene pustio na grob Bruce Lee-a da se ishodam po njemu dok ne pocijepam patike i da kazem joj jesam ga podeerroooooo.....

17-06-2006 at 00:42 | Ukljuèi u odgovor
Djura
Nivo: Forumski doajen
SKOJEVAC

Registriran(a): 15-04-2004
Lokacija: Sydney
Odgovori: 5232
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User Visit Homepage
icon Re: Formula 1


Alonso pobjednik u kanadskom košmaru

Aktualni svjetski prvak Fernando Alonso za upravljaèem Renaulta odnio je šestu pobjedu ove sezone na stazi Gilles Villeneuve gdje se vozila VN Kanade. Španjolac je bio bolji od Michaela Schumachera i Kimija Räikkönena…Renault je i na ovoj utrci bio besprijekoran, Alonso se dovezao do cilja bez veæih problema, a ni Michelin gume na njegovom bolidu nisu zakazale pa je Renaultov vozaè donio jubilarnu stotu pobjedu francuskom proizvoðaèu pneumatika.
Najozbiljniju situaciju na stazi Fernando je imao u prvom dijelu utrke kad ga je napao Kimi na dugoj ravnici prije posljednje šikane staze u Montrealu, no Španjolac je bio kasniji na koèenju i zadržao mjesto te dominantno pobijedio na vrlo sadržajnoj utrci.
Michael Schumacher doèepao se drugog mjesta utrke zahvaljujuæi grešakama McLarena i Kimija Räikkönena. Sedmerostruki svjetski prvak u prvom dijelu utrke zapeo je iza Toyote Jarna Trullija i izgubio puno vremena u odnosu na vodeæi dvojac. Tu je Nijemac izgubio svaku šansu za pobjedu na ovoj utrci, no drugo mjesto nakon svih dogaðanja odlièan je rezultat za Schumachera.
Na posljednje mjesto na podiju popeo se Kimi Räikkönen s razoèaranjem zbog izgubljene druge pozicije. Kimija je upropastio loš rad McLarenovih mehanièara u boksu kao i nekoliko vozaèkih pogrešaka, no najskuplja greška je bila ona dva kruga prije kraja kada preširoko ulazi u zavoj što koristi Schumacher prolazeæi na drugo mjesto.
Talijan Giancarlo Fisichella u drugom Renaultu osvaja èetvrto mjesto poslije kazne prolaska kroz boks jer je prerano startao. Fisichella se jedan dio utrke vozio jako blizu Schumacheru, ali nije uspijevao opasnije zaprijetiti Nijemcu. Felipe Massa (Ferrari) taktikom jednog ulaska u boks dovezao se do pete pozicije dok je šesti Jarno Trulli koji uzima prve bodove ove sezone. Nick Heidfeld u BMW osvaja sedmo mjesto ispred Davida Coultharda u Red Bullu koji je ciljem prošao kao osmi.
Alonso je ovom pobjedom opet malo poveæao prednost nad Michaelom Schumacherom u poretku vozaèa te s dosad osvojenih 84 boda ima prednost od 25 bodova nad bivšim prvakom. Kimi je treæi u poretku s 39 bodova, dva više od Fisichelle koji zauzima èetvrto mjesto ukupnog poretka.
Sljedeæa utrka vozi se za tjedan dana na stazi Indianapolis u Sjedinjenim Amerièkim Državama.
Poredak na kraju utrke:
1. F. Alonso (ŠPA/Renault) 1:34:37.308
2. M. Schumacher (NJE/Ferrari) + 2.111
3. K. Räikkönen (FIN/McLaren) + 8.813
4. G. Fisichella (ITA/Renault) + 15.679
5. F. Massa (BRA/Ferrari) + 25.172
6. J. Trulli (ITA/Toyota) + 1 krug
7. N. Heidfeld (NJE/BMW) + 1 krug
8. D. Coulthard (VB/Red Bull) + 1 krug
9. J. Button (VB/Honda) + 1 krug
10. S. Speed (SAD/Scuderia Toro Rosso) + 1 krug
11. C. Klien (AUT/Red Bull) + 1 krug
12. M. Webber (AUS/Williams) + 1 krug
13. V. Liuzzi (ITA/Scuderia Toro Rosso) + 2 kruga
14. T. Monteiro (POR/Midland F1) + 4 kruga
Nisu završili:
15. T. Sato (JAP/Super Aguri)
16. R. Schumacher (NJE/Toyota)
17. J. Villeneuve (KAN/BMW)
18. JP. Montoya (KOL/McLaren)
19. R. Barrichello (BRA/Honda)
20. F. Montagny (FRA/Super Aguri)
21. C. Albers (AUT/Midland F1)
22. N. Rosberg (NJE/Williams)
 


Idealna defnicija sexa: OOP,PRC,AAH,STRC!!!









27-06-2006 at 11:09 | Ukljuèi u odgovor
Djura
Nivo: Forumski doajen
SKOJEVAC

Registriran(a): 15-04-2004
Lokacija: Sydney
Odgovori: 5232
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User Visit Homepage
icon Re: Formula 1


Slavlje ´crvenih´ u Indianapolisu

Michael Schumacher pobjednik je desete utrke svjetskog prvenstva u Formuli 1 koja se održala na stazi Indianapolis u Sjedinjenim Amerièkim Državama. Nijemac je nastavio svoju dominaciju na ovoj stazi te je od šest održanih utrka on pobijedio na èak èetiri…Start utrke donio je dosta uzbuðenja - u prvom zavoju dogodio se sudar uzrokovan greškom Montoye zbog kojeg je odustalo sedam bolida (Kimi Räikkönen, Juan Pablo Montoya, Christian Klien, Nick Heidfeld, Mark Webber, Scott Speed, Franck Montagny), a tri kruga poslije odustao je i Jenson Button zbog posljedica nakon tog sudara. Tako smo u vrlo ranoj fazi utrke ostali bez osam bolida.
Felipe Massa je iznenaðujuæe poveo utrku nakon starta vodeæi ispred momèadskog kolege Michaela Schumachera i dva Renaulta - Alonsa i Fisichelle. Ferrarijev dvojac se odmah odvojio, oèigledno puno brži od ostatka bolida na stazi. Alonsu ne leži ova staza i uskoro ga prolazi Fisichella koji je bio brži od Španjolca, ali ne toliko brz da sustigne crvene bolide.
Poslije prvih ulazaka u boks vodstvo preuzima Schumacher koji drži èelo utrke sve do kraja. Ništa se bitnije nije dogaðalo na stazi, bila je ovo jedna od dosadnijih utrka ove sezone. Nijemac odnosi pobjedu ispred Masse koji je drugim mjestom omoguæio dvostruku pobjedu Ferrarija, a na podij se još popeo i Fisichella osvojenim treæim mjestom. Kombinacija Ferrarija i Bridgestone guma na ovoj stazi bila je danas nepobjediva.
Jarno Trulli (Toyota) upisuje odlièan plasman, umalo mu je pobjegao podij, osvojio je èetvrto mjesto ispred svjetskog prvaka Alonsa koji je ciljem prošao kao peti. Rubens Barrichello (Honda) plasirao se na šesto mjesto nedjeljne utrke dok je sedmi bio David Coulthard u Red Bullu. Vitantonio Liuzzi (STR) osvaja svoj prvi bod ove sezone završivši utrku na osmom mjestu. Deveti na cilj utrke je došao Nico Rosberg u Williamsu i bio je posljednji vozaè koji je prošao ciljem ove utrke jer su svi ostali odustali.
Smanjila se Alonsova (88 bodova) prednost u poretku vozaèa te ona sad iznosi 19 bodova ispred Michaela Schumachera (69 bodova). Giancarlo Fisichella nalazi se na treæem mjestu poretka s 43 osvojena boda, èetiri više od Kimija Räikkönena.
Magny Cours sljedeæe je mjesto sastanka F1 vozaèa i bolida za dva tjedna.
Poredak na kraju utrke:
1. M. Schumacher (NJE/Ferrari) 1:34:35.199
2. F. Massa (BRA/Ferrari) + 7.984
3. G. Fisichella (ITA/Renault) + 16.595
4. J. Trulli (ITA/Toyota) + 23.604
5. F. Alonso (ŠPA/Renault) + 28.410
6. R. Barrichello (BRA/Honda) + 36.516
7. D. Coulthard (VB/Red Bull) + 1 krug
8. V. Liuzzi (ITA/Scuderia Toro Rosso) + 1 krug
9. N. Rosberg (NJE/Williams) + 1 krug
Nisu završili:
10. R. Schumacher (NJE/Toyota)
11. C. Albers (NIZ/Midland F1)
12. J. Villeneuve (KAN/BMW)
13. T. Monteiro (POR/Midland F1)
14. T. Sato (JAP/Super Aguri)
15. J. Button (VB/Honda)
16. K. Räikkönen (FIN/McLaren)
17. N. Heidfeld (NJE/BMW)
18. JP. Montoya (KOL/McLaren)
19. M. Webber (AUS/Williams)
20. S. Speed (SAD/Scuderia Toro Rosso)
21. C. Klien (AUT/Red Bull)
22. F. Montagny (FRA/Super Aguri)


[Edited by Djura on 03-07-2006 at 08:48 GMT] 


Idealna defnicija sexa: OOP,PRC,AAH,STRC!!!









03-07-2006 at 08:47 | Ukljuèi u odgovor
Djura
Nivo: Forumski doajen
SKOJEVAC

Registriran(a): 15-04-2004
Lokacija: Sydney
Odgovori: 5232
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User Visit Homepage
icon Re: Formula 1


Nastavlja se dominacija Ferrarija na kvalifikacijama

Michael Schumacher izborio je najbolju startnu poziciju uoèi nedjeljne VN Francuske koja æe se održati u Magny-Coursu. Do njega u prvom redu startat æe Felipe Massa u drugom Ferrariju…Veæ dva kvalifikacijska treninga Ferrari rezervira prvi red za svoje vozaèe. Schumachera je jedino mogao ugroziti Massa koji je imao sedamnaest tisuæinki slabije vrijeme od svog momèadskog kolege. Treæe mjesto na startu osvojio je Fernando Alonso u Renaultu i pomalo razoèarao mnogobrojne Francuze u gledalištu, ali Španjolac nije mogao pobijediti Ferrarije danas.
Odlièan nastup Toyote na subotnjim kvalifikacijama, Jarno Trulli domogao se èetvrte startne pozicije dok je Ralf Schumacher odmah iza njega na petom mjestu. Valja primijetiti da meðu prvih pet vozaèa na kvalifikacijama èetvoro njih vozi na Bridgestone gumama (jedino je Alonso na Michelinu).
Kimi Räikkönen (McLaren) krenuti æe sa šestog mjesta u utrku, a Giancarlo Fisichella (Renault) bilježi sedmo vrijeme kvalifikacija. Montoyina zamjena u McLarenu, Pedro de la Rosa kvalificirao se na osmu poziciju pred utrku nadmašivši Nica Rosberga (Williams) i Davida Coultharda (Red Bull) koji su se kvalificirali meðu prvih deset.
Utrka se vozi u nedjelju u 14 sati.
Poredak na kvalifikacijama:
1. M. Schumacher (NJE/Ferrari) 1:15.493
2. F. Massa (BRA/Ferrari) 1:15.510
3. F. Alonso (ŠPA/Renault) 1:15.785
4. J. Trulli (ITA/Toyota) 1:16.036
5. R. Schumacher (NJE/Toyota) 1:16.091
6. K. Räikkönen (FIN/McLaren) 1:16.281
7. G. Fisichella (ITA/Renault) 1:16.345
8. P. de la Rosa (ŠPA/McLaren) 1:16.632
9. N. Rosberg (NJE/Williams) 1:18.272
10. D. Coulthard (VB/Red Bull) 1:18.663
11. M. Webber (AUS/Williams) 1:16.129
12. N. Heidfeld (NJE/BMW) 1:16.294
13. C. Klien (AUT/Red Bull) 1:16.433
14. R. Barrichello (BRA/Honda) 1:17.027
15. S. Speed (SAD/Scuderia Toro Rosso) 1:18.063
16. C. Albers (NIZ/Midland F1) 1:17.105
17. V. Liuzzi (ITA/Scuderia Toro Rosso) 1:17.164
18. J. Villeneuve (KAN/BMW) 1:17.304
19. J. Button (VB/Honda) 1:17.495
20. T. Monteiro (POR/Midland F1) 1:17.589
21. F. Montagny (FRA/Super Aguri) 1:18.637
22. T. Sato (JAP/Super Aguri) 1:18.845
 


Idealna defnicija sexa: OOP,PRC,AAH,STRC!!!









16-07-2006 at 05:16 | Ukljuèi u odgovor
Cope
Nivo: Forumski doajen
Always first on the scene

Registriran(a): 14-04-2006
Lokacija: U krilu ljubavi
Odgovori: 2718
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Formula 1

Djuro jarane gdje nam je Montoja... kazna, bolest...sta vec nisam u toku bijah na Jadranu malo.?

16-07-2006 at 13:02 | Ukljuèi u odgovor
zli vozac Rajko
Nivo: Forumski doajen

Registriran(a): 10-02-2006
Lokacija: Terra Incognitia
Odgovori: 4256
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: Formula 1

citat:
Cope wrote:
Djuro jarane gdje nam je Montoja... kazna, bolest...sta vec nisam u toku bijah na Jadranu malo.?

Montoja prelazi u nascar a mijenja ga onaj iz jaguara! de la rosa cini mi se!

[Edited by zli vozac Rajko on 16-07-2006 at 15:40 GMT] 


16-07-2006 at 15:39 | Ukljuèi u odgovor
trucker 2
Nivo: Forumas sa iskustvom
Registriran(a): 10-01-2006
Odgovori: 249
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Formula 1

150 PODIUM
1st Shumi
2nd Alonso
3rd Masa
ubjedljiva pobjeda nema shta, alonso moze da se nada 2-3 mjestu od sad pa dok chemp neode u penziju a lijepo ga je vidit prvog niko se nezna veselit ko on isto koda mu je prvi put.

16-07-2006 at 21:07 | Ukljuèi u odgovor
Djura
Nivo: Forumski doajen
SKOJEVAC

Registriran(a): 15-04-2004
Lokacija: Sydney
Odgovori: 5232
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User Visit Homepage
icon Re: Formula 1


Kimi na pole-u, kazna i za Schumija

Finac Kimi Räikkönen u McLarenu osvojio je prvu startnu poziciju drugi put za redom nakon što je to napravio na VN Njemaèke. Finac je na kvalifikacijama za VN Maðarske bio brži od Brazilca Felipea Masse u Ferrariju i njegovog sunarodnjaka Rubensa Barrichella (Honda)…Michael Schumacher je na posljednjem slobodnom treningu pretjecao pod crvenima zastavama zbog èega je kažnjen istovjetnom kaznom kao i Fernando Alonso - dvije sekunde na najbolje vrijeme od sva tri dijela kvalifikacija.
Räikkönen zauzima prvu startnu poziciju i ima najbolju priliku da ponovi uspjeh od prošle godine kada je pobijedio na Hungaroringu. S njim æe u prvom startnom redu biti i Felipe Massa koji je mogao do prvog pole-a u karijeri s obzirom da vozi najbrži bolid na stazi, ali par grešaka ga je udaljilo od tog rezultata.
Drugi red zauzimaju Barrichello i Pedro de la Rosa (McLaren) iako je Jenson Button imao èetvrto vrijeme, no zbog promjene motora baèen je deset mjesta niže u poretku. Mark Webber (Williams) izborio se za izvrsnu petu poziciju uoèi starta utrke u Maðarskoj dok je šesto mjesto uhvatio Ralf Schumacher (Toyota). Slijede Fisichella (Renault) na sedmom mjestu, Trulli (Toyota) na osmom i dva BMW-a na devetom i desetom mjestu s tim da je Kubica bio brži od Heidfelda.
Schumacher stariji startat æe kao jedanaesti nakon što je napravio apsolutno najbolje vrijeme na kvalifikacijama, ali opet nedovoljno da se kvalificira meðu deset najboljih. Tako se ni jedan od dvoje glavnih kandidata za titulu nije uspio plasirati u posljednji krug kvalifikacija. Fernando Alonso æe s kaznom startati s petnaestog mjesta. Dvojac æe morati napraviti sve što je u njihovoj moæi da se dokopaju bodova pa stoga možemo oèekivati uzbudljivu utrku u nedjelju koja poèinje u 14 sati.
Poredak na kvalifikacijama:
1. K. Räikkönen (FIN/McLaren) 1:19.599
2. F. Massa (BRA/Ferrari) 1:19.886
3. R. Barrichello (BRA/Honda) 1:20.085
4. J. Button (VB/Honda) 1:20.092
5. P. de la Rosa (ŠPA/McLaren) 1:20.117
6. M. Webber (AUS/Williams) 1:20.266
7. R. Schumacher (NJE/Toyota) 1:20.759
8. G. Fisichella (ITA/Renault) 1:20.924
9. J. Trulli (ITA/Toyota) 1:21.132
10. R. Kubica (POL/BMW) 1:22.049
11. N. Heidfeld (NJE/BMW) 1:20.623
12. M. Schumacher (NJE/Ferrari) 1:20.875
13. D. Coulthard (VB/Red Bull) 1:20.890
14. C. Klien (AUT/Red Bull) 1:21.207
15. F. Alonso (ŠPA/Renault) 1:21.364
16. T. Monteiro (POR/Midland F1) 1:23.767
17. V. Liuzzi (ITA/Scuderia Toro Rosso) 1:22.068
18. N. Rosberg (NJE/Williams) 1:22.084
19. S. Speed (SAD/Scuderia Toro Rosso) 1:22.317
20. T. Sato (JAP/Super Aguri) 1:22.967
21. C. Albers (NIZ/Midland F1) 1:23.146
22. S. Yamamoto (JAP/Super Aguri) 1:24.016
 


Idealna defnicija sexa: OOP,PRC,AAH,STRC!!!









06-08-2006 at 03:46 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 47
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adisa, Amelaaaa, anqilan456, Asjaaa, asja_m, aurora, con, edin_messi, fake, fare, grande, indyy, jaaaaaa, kunisch, majaaa, necko1972, nuhbeg, schousgeben, speedy07
FORUM : Sport : Formula 1 New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... Last Page >>


Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?




Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net

Powered by: STRING FORUM Version 1.0
Copyright 2001 STRING
Osmrtnicama ba smrtovnice