Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
besmir Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Kozmetika i Sminkanje
Drage žene, znate da vas ja najviše na svijetu volim i da mi je stalo do vas. Jest da i ja i vi volimo muškarce, ali ja sam fairplay igraè, dakle, što se mene tièe: ko prije muškarcu sam se s njim zajebe :lol :lol :lol
Imao sam nekih problema sa kožom. Naime, jedno vrijeme sam se osjeæao nevoljeno, nesretno, i, nadasve, emotivno neadekvatno, i sve je to ostavilo traga na licu i tijelu. Malo podoènjaci, malo površinski masna, a dubinski suha koža, malo neke kesice ispod oèiju, malo mi se koža upali nakon depilacije, a nemam ni 30 godina ??? Uglavnom: opæi kaos i kanibalizam. Mislim, jest da sam jedno tri mjeseca proveo netrijezneæi se i da sam lijegao u krevet u 5 i budio se u 8, i jest da živim u Holandiji gdje je sunce reklo "Alahimanet i nek vas dragi Alah èuva" ALI (primjetite da sam rekao ali), onda sam otkrio šankaru!
Malo sam zajebavao ove svoje kolegice na poslu koje su, tako, vaših godina, i ja ih tako svašta nešto nagovorim da probaju na sebi prije mene da vidim kako izgleda, i prije par sedmica im naivno i nevino kažem "Kaæemo se botoksirat," kad me u stranu gurne ova moja omiljena kolegica i sve mi u povjerenju isprièa o šankari!
Šankara mi je promjenila život drage sestre medecinske! Da li ste ikada koristili kreme protiv umora kože? E, šankara je nešto tako, ali, osim što vam od nje koža izgleda vitalno i svježe, ona i ZATEŽE lutke moje! A kako tek miriše! A, sve prirodno!!! Jooooooooooj, svršiæu!
Uglavnom, ne mogu više da prièam, pišnuæu, evo vam pa sami pogledajte:
http://www.shankara.com
[Edited by besmir on 13-05-2008 at 12:07 GMT]
|
13-05-2008 at 12:06 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Baby1 Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 19-11-2006 Lokacija: Belgija Odgovori: 3356 IP: Maskiran
|
Re: Re: Kozmetika i Sminkanje
Ja lichno isto koristim kozmetiku, naravno kupujem ili naruchujem, razno razne, pa sada koja pashe koristim, a ona koja ne i ostavim, poklonim sestri...
Ja shto koristim i to je vrijedno zlata za mene, kozmetika iz Marokka, njihove kreone obozavam, mogu plakati mrljati nishta neodpada, ruz koji koristim mirishe na ruze ali je na usnama cijeli dan...na priprodnoj je bazi,i chuvam to eto, imam puder ali je kao neki prah, malo je samo u tonu, i njega nanosim na lice ali veoma osvjezava niti zateze kozu, i chak chisti lice od dnevnih taloza...i imam neko arganovo Ulje, malo sipnem kada se kupam, umivam, za kosu, suzava celije i odrzava neku chvrstinu koze, chak ga i pijem dvije tri kashikice na dan, kozmetika s polja i unutra...
Eto, uglavnom ima ja i Lorealovih, Jade, i tih tantavica ali opet ja vishe volim shto meni ove nene u svojim sherpama zbare pa mi spakuju u kutijce pa poshalju  
|
15-05-2008 at 10:30 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
besmir Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Kozmetika i Sminkanje
citat: sunce wrote:
Jesi neki vadis mi mast, pa nema ovdje a ne mogu ja iz Amerike narucivati cccccccccccccc
Hej ponjeæu ja kad budem kreno kod mame da probaš, znaš kakva je krema, samo što te ne mazi! :lol :lol :lol
|
19-05-2008 at 12:15 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 16
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Bozica, damcho, Donji Mosnik, ekolog, enko, fmjazz1973, JelenaStojkovicMiric, MojaLelaa, nile, Soul 0711, tdituning, vikalj
|
FORUM : Ženski minder : Kozmetika i Sminkanje |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|