F4M1L14 Nivo: Forumski vuk Mosnik,Mejdan,Brdo,Kula
Registriran(a): 16-05-2006 Lokacija: Essex Odgovori: 457 IP: Maskiran
|
Re: Re: ETSC Tuzla
citat: Rodjeni wrote:
18.05.1989

[Edited by Rodjeni on 30-05-2008 at 08:07 GMT]
S lijeva na desno,
Sjede:Isabegovic Arman,Hasanovic Almir,Miletic Zoran,Sirucic Midhat,Tunjic Damir,Srabovic Samir,Miletic Dragan,Okic Bensad,Kadiric Nedzad,Hadzimustafic Denis,Mihailovic Dalibor
Sredina:Ikinic Amir,Simic Snjezana,Helic Lejla,Smikic Dijana,Maric Dragan,Hajdarbegovic Zlatan,Kabil Ibrahim,Sestan Jasmin,Ikinic Samir,Razredna Prof.engleskog jezika Zugic Nermina i ja iza nje
Stoje na stolicama:Pavic Ivica,Pejic Slavisa,Stanisic Savo,Festic Esad,Meskovic Emir,Gajic Zoran,CigicAdmir,Cvjetkovic Jovan,Markovic Robert,Djedovic Ishak
[Edited by Rodjeni on 04-07-2008 at 00:31 GMT]
Vidi zoke gajica. Njegov otac je bio Prvi Tuzlanski detektiv . A fakat su svi sa slike ono ko Bajaga Tekila Gerila
|
04-07-2008 at 10:56 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Necko Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 05-09-2002 Lokacija: Sarajevo Odgovori: 1240 IP: Maskiran
|
Kolega Necko,izvini al ti si mladji jednu godinu od mene,gledajucu generacijski
Ovde na ovoj slici ima par tipova koje znam sa Slatine i siguran sam da ste zavrsili skolu u maju 90-e....
U mojoj generaciji iz T5 odjeljenja bio je samo za primjer da kazem Djapo Zlatan
koji je bio toliko dobar dzak da su ga prebacili iz naseg razreda u taj T5 hoce momak ganjat rukomet pa nabio neopravdanih casova i za kaznu dobio prebacaj
Ma u pravu si, uvijek mislim da smo zavrsili ´89-te, u stvari bila je 90-ta.
Uglavnom smo svi voljeli sport i trenirali nesto, kad rece rukomet sjetim se Zoke (ovaj visoki u sredini) i cesto se nasmijem. Zoka u naletu s loptom (trenirao rukomet) a trener skace s klupe: "Stani, stani ! Momak, kojim se ti sportom bavis ?" Zoka, kaze " paaaa, rukometom". "Ma kakav rukomet, to nema veze s rukometom"
|
05-07-2008 at 11:31 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
sretno dijete Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 09-11-2005 Odgovori: 3393 IP: Maskiran
|
18.05.1989

[Edited by Rodjeni on 30-05-2008 at 08:07 GMT]
S lijeva na desno,
Sjede:Isabegovic Arman,Hasanovic Almir,Miletic Zoran,Sirucic Midhat,Tunjic Damir,Srabovic Samir,Miletic Dragan,Okic Bensad,Kadiric Nedzad,Hadzimustafic Denis,Mihailovic Dalibor
Sredina:Ikinic Amir,Simic Snjezana,Helic Lejla,Smikic Dijana,Maric Dragan,Hajdarbegovic Zlatan,Kabil Ibrahim,Sestan Jasmin,Ikinic Samir,Razredna Prof.engleskog jezika Zugic Nermina i ja iza nje
Stoje na stolicama:Pavic Ivica,Pejic Slavisa,Stanisic Savo,Festic Esad,Meskovic Emir,Gajic Zoran,CigicAdmir,Cvjetkovic Jovan,Markovic Robert,Djedovic Ishak
[Edited by Rodjeni on 04-07-2008 at 00:31 GMT]
Vidju rodjenog...
Isti Dusko Lokin...Opatija ´79.
Mada mi malo vuces i na britkog, nepreleznog, visprenog, grubim startovima sklonog, lijevog beka Veleza mostarskog...Ismet Sisic
|
09-07-2008 at 18:11 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|