Tanitha Nivo: Forumski doajen 1971
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
|
Re: Re: ETSC Tuzla
citat: Rodjeni wrote:
18.05.1989

[Edited by Rodjeni on 30-05-2008 at 08:07 GMT]
S lijeva na desno,
Sjede:Isabegovic Arman,Hasanovic Almir,Miletic Zoran,Sirucic Midhat,Tunjic Damir,Srabovic Samir,Miletic Dragan,Okic Bensad,Kadiric Nedzad,Hadzimustafic Denis,Mihailovic Dalibor
Sredina:Ikinic Amir,Simic Snjezana,Helic Lejla,Smikic Dijana,Maric Dragan,Hajdarbegovic Zlatan,Kabil Ibrahim,Sestan Jasmin,Ikinic Samir,Razredna Prof.engleskog jezika Zugic Nermina i ja iza nje
Stoje na stolicama:Pavic Ivica,Pejic Slavisa,Stanisic Savo,Festic Esad,Meskovic Emir,Gajic Zoran,CigicAdmir,Cvjetkovic Jovan,Markovic Robert,Djedovic Ishak
[Edited by Rodjeni on 04-07-2008 at 00:31 GMT]
pa ti si stariji od mene!!!
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
hej, a fakat si najljepsi od svih gurabeta al hajd , do odjece je, do frizure je...
|
18-07-2008 at 02:33 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Tanitha Nivo: Forumski doajen 1971
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
|
Re: ETSC Tuzla
citat: Necko wrote:
Rodjeni valjda smo generacija (zavrsili smo srednju 89 g.), isto energetski smjer samo T5 odjeljenje.

eeee ovo je vec druga stvar ...poznajem ih skoro sve , sto iz vidjenja, sto vako, sto nako...
...i nemoj mi Zoku , on je bio moja prva ljubav, djecja, najljepsa...
..al nije mi to za rukomet nikad reko...
Boze, zar je on sta treniro?
...znam face al evo naprezem neurone, nemogu se sjetit imena ,da sjedim vako do prekosutra...ima jedan Omer jelde?evo sjetih se...ima i Armela ,Bojan, Damir ... Koji si ti?
Hvala svima na slikama
Jooj kad bi ja stavila nasu...joooooj tuzilo bi me za autorska prava bar njih 15...al ne brini Svabija , naci cu neku na kojoj smo svi lijepi pa onda udri po Photoshop-u
...ustvari tebe nije skoro nikad ni bilo kad se zvanicno slikalo, vazda bila gore na piroskama...
[Edited by Tanitha on 18-07-2008 at 02:51 GMT]
[Edited by Tanitha on 18-07-2008 at 02:52 GMT]
|
18-07-2008 at 02:48 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Necko Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 05-09-2002 Lokacija: Sarajevo Odgovori: 1240 IP: Maskiran
|
Re: Re: ETSC Tuzla
citat: Tanitha wrote:
eeee ovo je vec druga stvar ...poznajem ih skoro sve , sto iz vidjenja, sto vako, sto nako...
...i nemoj mi Zoku , on je bio moja prva ljubav, djecja, najljepsa...
..al nije mi to za rukomet nikad reko...
Boze, zar je on sta treniro?
...znam face al evo naprezem neurone, nemogu se sjetit imena ,da sjedim vako do prekosutra...ima jedan Omer jelde?evo sjetih se...ima i Armela ,Bojan, Damir ... Koji si ti?
Hvala svima na slikama
Jooj kad bi ja stavila nasu...joooooj tuzilo bi me za autorska prava bar njih 15...al ne brini Svabija , naci cu neku na kojoj smo svi lijepi pa onda udri po Photoshop-u
...ustvari tebe nije skoro nikad ni bilo kad se zvanicno slikalo, vazda bila gore na piroskama...
[Edited by Tanitha on 18-07-2008 at 02:51 GMT]
[Edited by Tanitha on 18-07-2008 at 02:52 GMT]
Cuj nije ti Zoka to pricao 
Ma ovo ti je bilo extra interesantno drustvo koje se nazalost rasturilo na sve strane...
|
21-07-2008 at 14:15 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|