Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
nemamidejezanick Nivo: Forumski vuk Registriran(a): 29-07-2008 Lokacija: tz Odgovori: 512 IP: Maskiran
|
Re: Re: Fluor dolazi, poslovi Avganistan
citat:
Dakako, u americkoj vojsci ima poremecenih ljudi koji su u rat otisli da se izivljavaju na drugim ljudima, te Pentagon i CIA cesto imaju neljudske metode rada, ali postavljati glupa pitanja tipa "Kako se osjecate dok zaradjujete pare na krvi neduznog narod?" je besmisleno, jer niti su Amerikanci otisli tamo da vrse etnicko ciscenje, niti nase ljude koji odrastaju u ovoj bijedi treba da zanima na koji nacin privatne korporacije koje snabdijevaju vojsku placenicima ostvaruju svoje interese i kakvi su im motiv. Nasi radnici imaju vecu platu od americkih vojnika i nase ljude kojima je alternativa zivjeti u zemlji u kojoj je plata dovoljna samo za reziju i hranu ne treba da zanimaju americki problemi i sukobi interesa.
Upravo tako i usput nek je sa srecom svima koji dole rade ili tek konkurisu za posao. Nisam bio dole, niti cu, ali ljudi oderite se od posla i zaradite lovu da zbrinete porodicu. Nek crknu zavidni dusmani!
Krv neduznog naroda u Iraku proljevaju pobunjenici, danas su ubili 43 neduzna civila u 20 bombaskih napada. U Afganistanu isti k****.
Da sutra dodju Ameri opet u Bosnu i da ganjaju degenerike poput onog sto je digao u zrak policijsku u Bugojnu, da li bi i tad pricali istu pricu? Licemjeri bijedni, vi se nasli da prodajete lazni moral nasoj raji koja ima muda da stavi glavu u torbu kako bi zaradili svojoj djeci krov nad glavom i obrazovanje. Fuj!
|
25-08-2010 at 23:23 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
nemamidejezanick Nivo: Forumski vuk Registriran(a): 29-07-2008 Lokacija: tz Odgovori: 512 IP: Maskiran
|
citat: Zemlja wrote:
ma naravno ;) a sad, knjigu u sake ee, kad mi takvi kazu da sam licemjer bijedni fakat mi je drago ozbiljno
A koji ce mi qrac knjiga? Davno sam ja zavrsio svoje druzenje s knjigom i indeksom druze, i to prilicno uspjesno. Zato i nisam isao dole...
Vidis, moji prijatelji u pijesku zarade duplo vise od mene, i nije mi sekunde zao, naprotiv, drago mi je radi njih.
Kao sto sam vec rekao, sa srecom im svima, a i tebi zelim sve najbolje, samo mojne moralisati i kenjati ljudima koji ne dijele tvoje misljenje...
|
26-08-2010 at 00:23 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
zeus Nivo: Forumski vuk OSTAR
Registriran(a): 01-09-2005 Odgovori: 871 IP: Maskiran
|
citat: Blackc0mb wrote:
Šta ste se to nešto unervozili, samo pitam kakav je osjeæaj? Takvi mi nisu ništa bolji od onih koji su nama dolazili istim povodom.
@soraya: Ne pametuj, veze ovo s Parlamentom nema, barem ti nisam tražio objašnjenje u tom kontekstu.
Dakle, opšte poznate èinjenice su da su te zemlje BEZ RAZLOGA okupirane od strane SAD-a, da se u tim zemljama svakodnevno radi s**nje svake vrste (kako od strane okupatora, tako od strane manijaka iznutra), i vi meni prièate o Parlamentu, nekakvoj zaradi i šta ti ja znam.
@EJ: Ne zanima me gdje ko zaraðuje, to znam, pitam kakav je osjeæaj baratati sa takvim novcem? ;)
a jesi se ti nesto zabrinuo o tom dole napacenom narodu, rodila ga majka, merhametli....ili vise brines koga svrbe dolari i kako to izgleda, da ti je znat' ...
"OTPOR STOKO, OTPOR"
|
29-08-2010 at 22:26 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 5
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
FORUM : Tuzlarije : Fluor dolazi, poslovi Avganistan |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|