|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
| FORUM : Politika : Dok cijeli svijet protestuje u Bosni se æuti |
| Strana: 1 2 3 |
 |
Abulafija Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Dok cijeli svijet protestuje u Bosni se æuti
citat: racionalna manjina wrote:
Nas još uvijek državne firme koje su izgraðene u socijalizmu i drži nas dijaspora koja šalje pare svojima,nismo mi snalažljivi.
Haj, makar je dijaspora s parama 
Nego, lijepo je ovo sto se nesto dogadja po svijetu, odrazit ce se i u Bosni za 10-ak godina, vjerovatno, naravno ako sta od ovoga bude, al sumnjam da ce.
Mene zapanjuje koliko malo medijskog prostora ove stvari imaju po medijima baremu Svedskoj i Danskoj. Vlast sve ignorise, nadajuci se da ce demonstracije same od sebe nestati, , sabur........
Jedino oruzje moze promijeniti svijet, ali ta vremena nit prizivam niti ih zelim, a pravo da vam kazem, nemam nesto ni pozitivno misljenje o mogucim rezultatima iste.
Ostaju glasanja i izbori, al i to samo u teoriji, ne postoji stranka, koja ce udariti na bogate, na korporacije, na sam poredak.....
I ako postoji, ko ce im pomoci, da do pobjede dodju, danas, u svijetu u kojem su mediji kontrolisani od strane ovih navedenih, i u kojem se mi divimo onome Jobsu (jel se vako pise), koji nam je prodo muda pod bubrege, po cijenama da ti pamet stane.
DaBoga sceri da te beg uzme, Primke oko kuce oblijece 
Al et' more insan makar, moralnu podrsku dati demonstrantima.
[Edited by Abulafija on 17-10-2011 at 08:06 GMT]
|
|
17-10-2011 at 07:52 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|