Info: Osnovna pravila ponašanja na forumu Tuzlarija: Èlanovi foruma Tuzlarija obavezni su da ne objavljuju uvredljive poruke po bilo kojoj osnovi. Nije dopušteno objavljivanje prijeteæih poruka, ni onih u kojima se otkriva identitet ili zadire u privatnost drugih korisnika foruma. Nije dopusteno objavljivati sadrzaj privatnih prepiski forumasa, bilo da su u pitanju E-mail ili privatne poruke. Administratori i moderatori foruma imaju pravo uklanjati, premještati ili zatvarati teme koje nisu u skladu sa Pravilima foruma. Takoðer, imaju pravo mijenjati naslove tema, te prema potrebi brisati ili mijenjati problematiène poruke. Zbog kršenja Pravila foruma kao i ometanja toka rasprave, moderatori predlažu sankcije koje sprovode administratori Foruma. Uz pismene, javne ili privatne opomene, neke od sankcija su udaljavanje sa Foruma na sedam dana ili trajno. Svi koji imaju moderatorske funkcije predloženi su od strane forumaša i moderiraju besplatno te nije dopušteno vrijeðanje moderatora! Za više informacija obratite se privatnom porukom moderatorima i administratorima.

FORUM : Da nam forum bude bolji : Slalom, ljudi slalom :)
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
Salai
Nivo: Forumski vuk
Bolje biti star nego pijan :D

Registriran(a): 03-02-2012
Odgovori: 505
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: Slalom, ljudi slalom :)

citat:
cica wrote:

Post u kojem navodiš da æeš izbjegavat negative, pa tako i mene i u kojem stavljaš smajlija koji se ruga ne može biti simpatièan, barem meni ne djeluje tako to jedno s drugim.

Cico ,bicu iskrena.
Nisam vidjela da je pisala ono "Cica" ,mislila sam da je Sunce.
Nisam dobro vidjela i izvini ,puno izvini .
19-02-2012 at 22:26 | Ukljuèi u odgovor
cica
Nivo: Forumski doajen

Registriran(a): 12-02-2008
Odgovori: 18418

citat:
Salai wrote:

Cico ,bicu iskrena.
Nisam vidjela da je pisala ono "Cica" ,mislila sam da je Sunce.
Nisam dobro vidjela i izvini ,puno izvini .

ne moraš se izvinjavati, u redu je.

a živo me pojede da znam zašto smatraš sunce negativkom
19-02-2012 at 22:32 | Ukljuèi u odgovor
Salai

citat:
cica wrote:

ne moraš se izvinjavati, u redu je.

a živo me pojede da znam zašto smatraš sunce negativkom

Zato jer ,od kako sam tu nevezano za mene , vidim samo kako nastoji da pokrene razsprave na nacin da kroz ono sto zeli reci,obavezno provuce neku uvredu.
Kao npr., sto je meni kazala da nisam nekog kalibra,i ostalo sto mi je govorila
Zato jer ne volim one koji previse pametuju i smatraju da su samo oni i samo njihovo ispravno ,a ako neko da drugacije misljenje onda je taj neko naravno na nizem intelektualnom nivou
19-02-2012 at 22:35 | Ukljuèi u odgovor
cica

Registriran(a): 12-02-2008
Odgovori: 18418

citat:
Salai wrote:

Zato jer ,od kako sam tu nevezano za mene , vidim samo kako nastoji da pokrene razsprave na nacin da kroz ono sto zeli reci,obavezno provuce neku uvredu.
Zato jer ne volim one koji previse pametuju i smatraju da su samo oni i samo njihovo ispravno ,a ako neko da drugacije misljenje onda je taj neko naravno na nizem intelektualnom nivou

ok, misli kako hoæeš. neæu te uvjeravati kakva je ko osoba, je li negativac ili nije, vrijeme æe samo da ti pokaže
19-02-2012 at 22:41 | Ukljuèi u odgovor
kagemusha
Ordo ab Chao

Registriran(a): 01-04-2004
Odgovori: 1349

icon Re: Slalom, ljudi slalom :)

na ovom /vele/slalomu i Tomba bi se polomio na prvoj kapiji

19-02-2012 at 22:42 | Ukljuèi u odgovor
Salai

citat:
cica wrote:

ok, misli kako hoæeš. neæu te uvjeravati kakva je ko osoba, je li negativac ili nije, vrijeme æe samo da ti pokaže

E pa da.
to sam i ja htjela da vrijeme pokaze i nisam niikome ruznu rijec uputila dok je Sunce odmah ,umjesto dobrodoslice pocela da mi govori da sam zla,da nisam neki kalibar,da ovo,da ono
I tako ...
19-02-2012 at 22:44 | Ukljuèi u odgovor
Dilber

Registriran(a): 11-08-2010
Odgovori: 4206

citat:
Salai wrote:

Mlada, imala si ostar nastup u samom startu... mislila si da si ti svu pamet pokupila( mislim da to jos uvjek mislis)
upala su u raspravo bez veze...stavila me medju negativce samo sto sam bio prema njima dvjema negativan...moja namjera je bila da se nasalim sa tobom, nisi je prihvatila i ja to postujem... a igrat se necijim intelektom i slat ga na lijecenje samo zbog sala( tebi neslanih).... svi mi znamo biti negativni i pozitivni kad to hocemo... cak sam za tebe pomislio da si tu dosla po nekoj direktivi da vrjedjas Sunce... ona je samo morala igrat ulogu Šerifa izmedju mene i zaracene strane.... cak je mene i banovala ( nek je) medjutim pocela je uvidjat i uvidila je da je moja zaracena strana negativnija od mene.... ti svojim dolaskom si direktno presla u borbu.... nadam se da ces sjest, popit flasu hladnog vina.... otrijeznit se i doci sebi
19-02-2012 at 22:49 | Ukljuèi u odgovor
kagemusha
Ordo ab Chao

Registriran(a): 01-04-2004
Odgovori: 1349

icon Re: Slalom, ljudi slalom :)

stvarno,negativac...ne razumijem sto nekome smeta licno misljenje....razmjenjujemo svoja misljenja,neko kroz salu neko kroz zbilju...licno smatram da si primila previse srcu...imas reakcije koje dolikuju MelMel...pa i ona je ljudsko bice...svi pogrijese...shvati da su samo neke teme ozbiljne i u njih se ne dira...ne iz postovanja prema moderatoru ili forumasu,nego o tome sta one govore...znaci bitan i tekst i kontekst...Sunce samo smiruje tenzije...a da ima klanova...ima ih...i to je ocito...dosla si na forum da se opustis...opusti se..postiraj...sali se
Ja licno sam negativni pozitivac i bas me briga ko sta misli o meni...ne interesuje me ... makar ne radim pod maskom prefinjenosti.../sad ce oplesti po meni/ i slatko se smijem kad neko pokusa da me iznervira....suti,pisi,uzivaj

19-02-2012 at 23:06 | Ukljuèi u odgovor
Salai

citat:
Dilber wrote:

Mlada, imala si ostar nastup u samom startu... mislila si da si ti svu pamet pokupila( mislim da to jos uvjek mislis)
upala su u raspravo bez veze...stavila me medju negativce samo sto sam bio prema njima dvjema negativan...moja namjera je bila da se nasalim sa tobom, nisi je prihvatila i ja to postujem... a igrat se necijim intelektom i slat ga na lijecenje samo zbog sala( tebi neslanih).... svi mi znamo biti negativni i pozitivni kad to hocemo... cak sam za tebe pomislio da si tu dosla po nekoj direktivi da vrjedjas Sunce... ona je samo morala igrat ulogu Šerifa izmedju mene i zaracene strane.... cak je mene i banovala ( nek je) medjutim pocela je uvidjat i uvidila je da je moja zaracena strana negativnija od mene.... ti svojim dolaskom si direktno presla u borbu.... nadam se da ces sjest, popit flasu hladnog vina.... otrijeznit se i doci sebi

Nisam te sinko nigdje spomenula ;)
19-02-2012 at 23:08 | Ukljuèi u odgovor
Salai

citat:
kagemusha wrote:
stvarno,negativac...ne razumijem sto nekome smeta licno misljenje....razmjenjujemo svoja misljenja,neko kroz salu neko kroz zbilju...licno smatram da si primila previse srcu...imas reakcije koje dolikuju MelMel...pa i ona je ljudsko bice...svi pogrijese...shvati da su samo neke teme ozbiljne i u njih se ne dira...ne iz postovanja prema moderatoru ili forumasu,nego o tome sta one govore...znaci bitan i tekst i kontekst...Sunce samo smiruje tenzije...a da ima klanova...ima ih...i to je ocito...dosla si na forum da se opustis...opusti se..postiraj...sali se
Ja licno sam negativni pozitivac i bas me briga ko sta misli o meni...ne interesuje me ... makar ne radim pod maskom prefinjenosti.../sad ce oplesti po meni/ i slatko se smijem kad neko pokusa da me iznervira....suti,pisi,uzivaj

Ako Sunce smiruje tenzije govoreci da necija pamet i nije nekog kalibra,onda AFERIM !

19-02-2012 at 23:09 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 5
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: .*CAR*., delmar, djevojka, jazzgirl, Marka, Predsjednik, skiper, terapija, titova
FORUM : Da nam forum bude bolji : Slalom, ljudi slalom :) New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net