|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Brzi rucak
ona piletina s pivom, sto sam pisala na slanim receptima, to se spremi za cca 20 minuta + riza ili pire paralelno stavis i za pola sata cijeli rucak gotov 
ili
izdinstas meso u nedjelju, onako jedan malo veci komad, podijelis ga u 2 obroka (ili tri, zavisi koliku serpu za dinstanje imas), pa ga samo vadis kako koji dan iz frizidera ili zamrzivaca, odledis i s krompirom, rizom, palentom i slicno.
ili
palenta s bilo cim.
ili
snicle, onako natur...
ili
omleti razni
ili
o tjestenini da ne govorim 
ja za vikend napravim supu, krknem u friz u posudama po 600-700 ml, pa vadim i odmrzavam kako koji dan.
uglavnom, od brzih jela najvise tu piletinu pravim, ili tjesteninu (koju generalno izbjegavamo, nisam dugo), a trudim se samo priloge da pravim kad dodjem kuci, a da mi glavno jelo bude vec gotovo
|
|
28-02-2012 at 23:22 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Denci Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 28-08-2006 Lokacija: daleko Odgovori: 24424 IP: Maskiran
|
Re: Brzi rucak
Pa zar ima rucak koji uzme vise od pola sata Ja kupujem polu-gotove proizvode iz zamrzivaca Doduse desi se i da zasucem rukave
Pileci fileti,hamburger,pljeskavice,riblji fileti,razni omleti,pizza,pasta,wok.Prilozi riza,krompir,povrce,salata..
Keep your eyes on the stars and your feet on the ground.
|
|
29-02-2012 at 09:38 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|