|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Ema Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 23-03-2012 Lokacija: Tuzla Odgovori: 4829 IP: Maskiran
|
Re: Re: Forumas godine
citat: ZEHRUDIN wrote:
Dobro rece primke (moj najdrazi tamburas) Boga mi je tema za zahaterit, pa da se probam ovako izvuc'
Svako od navedenih, ali i onih izostavljenih, je na svoj nacin poseban, jedinstven, unikat da tako kazem.
Zavisno od teme i raspolozenja, pisemo (tu sebe ne izuzimam) da bi objelodanili svoje misljenje, mozda nekad kontrirali, nekad naljutili ili nasmijali sagovornika ili siri dio forumskih posjetilaca. Cini mi se da se prije nekoliko godina komotnije komuniciralo na raznim pdf, nije da ni tada nisu nekad sijevale varnice, ali u nekom razumljivom omjeru a danas se to radi mnogo radikalnije i mnogo toga se meni osobno ne dopada, pogotovo sto se nas nekolicina medjusobno poznaje.
Kad sam ja dosao na forum, poslije dugog citanja i komentiranja moje veoma drage teme " stare slike " registrovao sam se pod vlastitim imenom, jer sam bio a jos uvijek sam misljenja, da sve sto napisem je moje, da za to mogu i pred Bogom i pred narodom odgovarati a ne iz anonimnosti vrijedjati i svadjati se sa sagovornicima
Zbog svega ovog, ja se uzdrzavam glasati za bilo koga, a oni koji spomenuse moju malekost, mogu "glasati" za mene samo kao najstarijeg medju vama, sto po meni i nije neka zasluga
Sto se mene tice, ja VAS SVE postujem i volim, svakog na svoj nacin, cure naravno mnogo vise nego kurajbere ali tu je to
Vidi ovako,ja se ni sekunde nisam osvrnula na to koliko ti imaš godina.Prvo što mi je palo na pamet jeste tvoj pozitivan stav i tvoj smisao za humor.
Ja ne poznajem ni ljutog,ni iznerviranog,niti starog Zehru ja samo znam da si ti jedna jako pozitivna liènost u svemu ovom.I zato moj glas ide tebi.
Pored toga moram naglasiti da isto mislim i za fijuka,djecka,abulafiju...ali Zehro je legenda
Što se tièe ženski slažem se s borbenim.Aida je ta koja je prošla sve i svašta od kako sam ja tu,i bez obzira na sve uvrede upuæene lièno njoj ostala je na forumu sa istim statusom,osmijehom i vedrinom.Poljubac za Aidu 
|
|
18-12-2013 at 12:59 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Alisa lira, bamby, bandolero, BASTA, BoBann, Caliph, drtwin, eduardTZ, elao, jasa, kemmo, Ker, lion, modran1458, obdaniste67, Selne, tuzlak77god
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Forumas godine |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|