|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
camac Nivo: Forumski doajen Unknown artist
Registriran(a): 11-05-2011 Lokacija: Desert roads Odgovori: 5224 IP: Maskiran
|
Re: Forumas godine
jah, sto bi neko da nesto kaze al nikako da preko jezika prevali.. zanimljivo je citati transformaciju lica kroz komentare, od kako su se "odsjekla krila".. valjda je sad jasno da nije bilo zanimljivo konstantno provocirati po vjerskoj, moralnoj i ljudskoj osnovi, ali sa tim "svitanjem" u glavi, izgleda da se doslo i do spoznaje da nije zanimljivo kad toga nema.. a zanimljivo je.. samo treba cijelu sliku pogledati novim, bez "krmeljova", pogledom i uvidjeti da su svi i dalje isti, pristupacni.. raspolozeni i za lijepu i normalnu rijec, uvijek razgovorljivi.. eh sad, ako to ne valja i ako to nije bit nekog normalnog foruma, normalne konverzacije uz saljivu i satiricnu podlogu, onda je sve uzaludno i u tom slucaju fakat treba promijeniti cijeli tok teme i poentu iste uz uvodjenje posebne kategorije kojoj ja trenutno ne znam "ime" ali mislim da bi "najnedoyebaniji/a forumas/ica" najbolje odgovaralo..
|
|
20-12-2013 at 15:00 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Alisa lira, bamby, bandolero, BASTA, BoBann, Caliph, drtwin, eduardTZ, elao, jasa, kemmo, Ker, lion, modran1458, obdaniste67, Selne, tuzlak77god
|
| FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Forumas godine |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|