Ema Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 23-03-2012 Lokacija: Tuzla Odgovori: 4829 IP: Maskiran
|
Re: Kafic Uzdravlje
Uff,ja danas zakasnila na sve vozove..
Radim od 9,a ja ustala u 9-ko velika
Nazovem šefa i kažem mu,kasnit æu malo na poso,kaže "to mene ne interesuje" u ovoj firmi niko nije normalan 
Još došla na poso,telefon zvoni kaže "gdje si ti,od jutros te zovemo,puštena ti je plata" veli ova teta iz protokola,ma reko dobro ba,neka plate,ja zakasnila,kaže "ma u redu je to,dešava se"
Pa ljudiiii,da sam znala da æe svi bit tako fini i kafu bi popila kod kuæe pa da to bude kvalitetno kašnjenje
|
16-01-2014 at 10:29 |
|
|
cica Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 12-02-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 18418 IP: Maskiran
|
Re: Re: Kafic Uzdravlje
citat: Ema wrote:
Nazovem šefa i kažem mu,kasnit æu malo na poso,kaže "to mene ne interesuje" u ovoj firmi niko nije normalan 
Još došla na poso,telefon zvoni kaže "gdje si ti,od jutros te zovemo,puštena ti je plata" veli ova teta iz protokola,ma reko dobro ba,neka plate,ja zakasnila,kaže "ma u redu je to,dešava se"
Pa ljudiiii,da sam znala da æe svi bit tako fini i kafu bi popila kod kuæe pa da to bude kvalitetno kašnjenje
da sam znala kucala bi ja tebi jutros kad samo pošla po tigru
dobar dan i od mene
|
16-01-2014 at 10:36 |
|
|
bosnian972 Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 26-08-2005 Lokacija: Tuzla Odgovori: 4160 IP: Maskiran
|
Re: Re: Kafic Uzdravlje
citat: Ema wrote:
jbt ko da u vijecu ministara radis
|
16-01-2014 at 10:47 |
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 19
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Otpisane teme : Kafic Uzdravlje  |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|