Otkud ti znaš gdje ja radim,možda i jesam u nekom vijeæu ali ministara nisam
Ipak sam ja ministarka
ne vuci me za jezik cim se ti s cicom druzis ne moze to bit normalno
16-01-2014 at 10:51
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
Re: Re: Kafic Uzdravlje
citat:bosnian972 wrote:
ne vuci me za jezik cim se ti s cicom druzis ne moze to bit normalno
ma mahala ziva...
sas vidt kad pocnu moj d. tvom k. sjebo filter znas koji,onaj ba da ne spominjemo,crveni,za ono znas dje,al reko mu moj da opet navrne nije ljut,nema veze ionako veceras za ono treba da urade obojica ono
Znate šta,ja odo da radim,odnosno odo da pijem kafu a vi radite šta hoæete
I što ste ljubomorni? De primke,imamo mi meze i za tebe a ti ministre bosnian ne javljaj se
16-01-2014 at 10:54
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
citat:Ema wrote:
Znate šta,ja odo da radim,odnosno odo da pijem kafu a vi radite šta hoæete
I što ste ljubomorni? De primke,imamo mi meze i za tebe a ti ministre bosnian ne javljaj se
ma mahala ziva...
sas vidt kad pocnu moj d. tvom k. sjebo filter znas koji,onaj ba da ne spominjemo,crveni,za ono znas dje,al reko mu moj da opet navrne nije ljut,nema veze ionako veceras za ono treba da urade obojica ono
mahala prava pokvarise i aidu 'nako finu druzeci se s njima izgubila je poziciju administratora
16-01-2014 at 10:56
citat:bosnian972 wrote:
mahala prava pokvarise i aidu 'nako finu druzeci se s njima izgubila je poziciju administratora
aida je najgora od njih,vidis da je ne zovu navece ni na sijelo...