Lahko se vama zahebavati, a sto je amidza treci dan zaredom mamuran, nikom nista.....
Hebo majku ovo je izgleda hronicno postalo
Al nije los onaj Irish pub, mogu vam rijet
Koliko se sjecam....
19-12-2014 at 10:54
fijubriju Nivo: Forumski doajen sanjar lutalica
Registriran(a): 21-12-2004 Lokacija: Suncana strana ulice Odgovori: 28091 IP: Maskiran
Re: Re: Slatko ćoše za čavrljanje
citat:Abulafija wrote:
Lahko se vama zahebavati, a sto je amidza treci dan zaredom mamuran, nikom nista.....
Hebo majku ovo je izgleda hronicno postalo
Al nije los onaj Irish pub, mogu vam rijet
Koliko se sjecam....
Bezzzze ti je to skroz Alkohol nikome nista dobra nije donio ....a tako bi i ja da se raskujem
Bezzzze ti je to skroz Alkohol nikome nista dobra nije donio ....a tako bi i ja da se raskujem
Alkohol je zlo.
Unistava zivote, porodice, zavadja nas s prijateljima i poznanicima, tjera nas da radimo stvari koje bez njega nikad ne bi itd....
Uzas, uzas, postovani kolega.
Al je dobro majku mu......
19-12-2014 at 12:23
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
Re: Slatko ćoše za čavrljanje
vala jenom sam gledo utakmicu bez cuge i pravo dosadno,naki ljudi nesto trce gor dol...reko j**o ovo odo gledat diskaveri.
19-12-2014 at 12:30
fijubriju Nivo: Forumski doajen sanjar lutalica
Registriran(a): 21-12-2004 Lokacija: Suncana strana ulice Odgovori: 28091 IP: Maskiran
Re: Slatko ćoše za čavrljanje
citat:Abulafija wrote:
Alkohol je zlo.
Unistava zivote, porodice, zavadja nas s prijateljima i poznanicima, tjera nas da radimo stvari koje bez njega nikad ne bi itd....
Uzas, uzas, postovani kolega.
Al je dobro majku mu......
tacno tako postovani kolega I ovo za utakmicu je 100 % tacno . Kad je sam gledam i na suho .....yebo to Radje bi onda balet onaj da gledam