Abulafija Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Slatko æoše za èavrljanje
U mojoj familiji se ne zna ko je ludji, mati, ja, otac pokojni, doduse onaj mi je brat nako....
Dodje cojk mater da mi opljacka, sve s pistoljom a ona skoci na njega i strgne mu sal s lica.
On je opali po glavi pomenutim pistoljem i vatru tabanima da 
I sad ja sjedim na hirurgiji i kontam, jebo majku, kakih zena ima, ne more insan ni razbojnik posten biti.
Odoh, hoce glavu da joj snimaju (davno sam ja govorio da je to trebalo snimiti) 
Velahavle, valja mi trijezan veceras ostati.
|
20-12-2014 at 21:33 |
|
|
laly Nivo: Forumski doajen Don't Let Me Be Misunderstood
Registriran(a): 19-11-2005 Lokacija: Wudang Odgovori: 39084 IP: Maskiran
|
Re: Re: Slatko æoše za èavrljanje
citat: Abulafija wrote:
U mojoj familiji se ne zna ko je ludji, mati, ja, otac pokojni, doduse onaj mi je brat nako....
Dodje cojk mater da mi opljacka, sve s pistoljom a ona skoci na njega i strgne mu sal s lica.
I sad ja sjedim na hirurgiji i kontam, jebo majku, kakih zena ima, ne more insan ni razbojnik posten biti.
svaka joj cast, prava zena Nadam se da ce biti sve dobro
|
20-12-2014 at 21:35 |
|
|
fijubriju Nivo: Forumski doajen sanjar lutalica
Registriran(a): 21-12-2004 Lokacija: Suncana strana ulice Odgovori: 28091 IP: Maskiran
|
Re: Re: Slatko æoše za èavrljanje
citat: Abulafija wrote:
Ne mogu da vjerujem .Mislim nije za smijeha ali kako ti to predocis ... Nadam se da ce biti sve ok i da ces se do kraja noci uspjet otorbat
|
20-12-2014 at 21:38 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|