Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
nadi Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: Pogodite forumasu ime
citat: nerko wrote:
citat: nadi wrote:
A Nerko - Nermin
Pogoditi ti Nadi.
A da ti nisi slucajno Edina?
Ni blizu Da te volim,duša zna...
|
29-06-2003 at 22:55 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
nadi Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Pogodite forumasu ime
Sunce mogu´l ja opet pogadjat ?
Senada,Samira ? Da te volim,duša zna...
|
30-06-2003 at 22:32 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Amelina Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 28-09-2001 Odgovori: 78 IP: Maskiran
|
Hej, nema duplih imena na forumu, nemoj te mi toga. Mi smo svi unikatni!    
Prema tome, Brico je Bajro, Hullio je Huso, Razer (drugi pokusaj) Becir. Je li ti to dovoljno moderno Pa jebo ga ti, meni je Ramiz bas keksi ime, mislila sam da ce se i tebi svidjeti, zato sam ti ga ´udijelila´. I da jos znas kakvog Ramiza ja znam, ma ne bi se uopce bunio. When you lose, don't lose the lesson!
|
01-07-2003 at 06:38 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Amelina Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 28-09-2001 Odgovori: 78 IP: Maskiran
|
A joj, pa nista nisi naucio, sjedi 1. Pa gdje ces mene i metal, da si rekao Buregajeta, ili Pitajeta, ili Sarmajeta, e bio bi skroz blizu.
Evo tebi jos jedno: Hasim.
Nego cekaj dok sam se sjetila da pitam Djecka smijem li ga nesto pitati, ma nisam ga dugo pitala, pa rekoh mozda bih trebala
P.S. Haman sam veceras nagrajsala, ili su me sustigle onaj zelenis od Nadi, a lijepo sam rekla da sam mogla i meso za veceru. When you lose, don't lose the lesson!
|
01-07-2003 at 07:20 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
RazeR Nivo: Forumski vuk
Registriran(a): 01-06-2003 Lokacija: Australijetina Odgovori: 581 IP: Maskiran
|
Re: Re: Pogodite forumasu ime
citat: Amelina wrote:
A joj, pa nista nisi naucio, sjedi 1. Pa gdje ces mene i metal, da si rekao Buregajeta, ili Pitajeta, ili Sarmajeta, e bio bi skroz blizu.
Evo tebi jos jedno: Hasim.
Nego cekaj dok sam se sjetila da pitam Djecka smijem li ga nesto pitati, ma nisam ga dugo pitala, pa rekoh mozda bih trebala
P.S. Haman sam veceras nagrajsala, ili su me sustigle onaj zelenis od Nadi, a lijepo sam rekla da sam mogla i meso za veceru.
Amelina je Faketa garant
|
01-07-2003 at 07:26 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|