Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Bosnjo Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: Re: Pogodite forumasu ime
citat: sunce wrote:
citat: Bosnjo wrote:
Hm, sad moram malo pazljivije citati prethodne postove... Amela?
citat:
nije hahah ,ma ni blizu ,vidim da si studiozan , pa od A poceo a ako krenes po abecednom imas do mene ohohohooooo hahah
A tebi ima da ime pogodim ne zvala se ja ...... ,e ´vako ti si Emir ,kontam da ti ime ima ovo "mir" .
Da si sluzila vojsku, i to artiljeriju, rekao bih ti da moras "izvrsiti korekciju vatre" - hladno Suncice, hladnooooo....
A ja idem sad da nadjem nekakav telefonski imenik (to je ona knjiga u kojoj ima puno likova a radnja dosadna), i da malo pogledam.... Pravim musku djecu, 200 maraka komad. Ako bude zensko, vracam pare...
|
01-07-2003 at 14:49 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
djecko Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: Pogodite forumasu ime
citat: Amelina wrote:
A joj, pa nista nisi naucio, sjedi 1. Pa gdje ces mene i metal, da si rekao Buregajeta, ili Pitajeta, ili Sarmajeta, e bio bi skroz blizu.
Evo tebi jos jedno: Hasim.
Nego cekaj dok sam se sjetila da pitam Djecka smijem li ga nesto pitati, ma nisam ga dugo pitala, pa rekoh mozda bih trebala
P.S. Haman sam veceras nagrajsala, ili su me sustigle onaj zelenis od Nadi, a lijepo sam rekla da sam mogla i meso za veceru.
Slobodno jaro pitaj samo sam ja zanesen poslom,kad radim radim,a i pogledam sta ima na forumcicu
|
01-07-2003 at 20:18 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|