Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
klikOzovna Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Izvucite pjesmu iz naftalina
8(*_*)8
Ovde mogu samo da pominjem pesme koje sam slusala kada sam bila mlada, ali nostalgija me ne "drma", zato sto ono sto sam nekada slusala slusam i sada, pored svega ostalog, naravno.
Evo pre neki dan kod nas su gostovali "Deep Purple". Nisam uspela da odem na taj koncert,iako sam imala nameru,pre svega da osvezim secanja od pre mnogo, godina, kada je i pocela da me zanima takva muzika i kada sam ih i slusala uzivo na koncertu u Beogradu.
"Hush", njihov prvi veliki hit,"Smoke on the wather", kao i mnoge druge njihove pesme jos uvek se ponekad "vrte" u "nasem malom mistu",tj kancelariji u kojoj radim.
Zao mi je i sto ne videh Jana Gilana u njegovoj novoj "Buda reinkarnaciji".(cula sam da je na binu izasao u beloj kosulji,pantalonama i bos)...
`ajde lepa tema, verovatno cu se jos vracati ovde.
|
11-12-2003 at 11:11 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Re: Izvucite pjesmu iz naftalina
citat: cutie wrote:
Sunce, Colu mi ne daraci, ja sam njega davno zapikala.
Ako bas hoces ostavit cu ti Vladu Kalembera, da ti doleti na Srebrnim krilima i zapjeva ti promuklim glasom: "Oh, oh, oh, Lili, zaboravih tada da smo sretni bili..."
Ja nekada kad sam neraspolozena pustim "glavo luda" i pesem po kuci i pravo djeluje ,na kraju budem super.
A sto se Vlade tice ,MORE komotno ,kod rekose da svaki dan jede led da ima onakav glas
pa da mozda ima rak grla ja sam plakala k´o godina .
evo Cutie za tebe "hej mjesece evo pada vece a gdje si ti ...svuda tama moja draga spava "
je li to bi on
|
16-12-2003 at 09:54 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Puma Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: Izvucite pjesmu iz naftalina
citat: sunce wrote:
citat: cutie wrote:
Sunce, Colu mi ne daraci, ja sam njega davno zapikala.
Ako bas hoces ostavit cu ti Vladu Kalembera, da ti doleti na Srebrnim krilima i zapjeva ti promuklim glasom: "Oh, oh, oh, Lili, zaboravih tada da smo sretni bili..."
Ja nekada kad sam neraspolozena pustim "glavo luda" i pesem po kuci i pravo djeluje ,na kraju budem super.
A sto se Vlade tice ,MORE komotno ,kod rekose da svaki dan jede led da ima onakav glas
pa da mozda ima rak grla ja sam plakala k´o godina .
evo Cutie za tebe "hej mjesece evo pada vece a gdje si ti ...svuda tama moja draga spava "
je li to bi on
16-12-2003 at 10:29 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|