|
Info: Za sve nejasnoce tu su moderatori kojima se mozete obratiti za pomoc ......vezanu za forumske probleme, za sve ostalo morate naci nekoga drugog. :)
|
besmir Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Pa ljudi kako sex
Jao Anna :lol i ja sam se ti isto pitanje pito.
Hej, a da vam ispricam sad sto mi je jedna jaranica ispricala danas. Helem njena cimerica u sobi do njene ima momka, a obadvoje su ludi i oni se loze na to da, dok se seksaju, glume da su zivotinje. :lol :lol :lol :lol I kaze kad god on dodje samo se cuje iz njene sobe "Mjauuuuuuu" "Vau" :lol :lol :lol
|
|
03-02-2005 at 23:25 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
besmir Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Pa ljudi kako sex
Ma to ti je egzibicionizam zivi moj Vuce stari i ofundani... Nije ti to samo u Roterdamu nego kroz citavu zemlju: vole ljudi da ih se gleda, sta ces... Hajde sto oni prozori na drugom spratu nemaju zavjese, nego sto ni oni na prizemlju nemaju. Ja se vecem i pozdravljam sa ovim ljudima sto im prolazim pored prozora na putu do tramvaja :lol :lol :lol
Pa fino je to, ali ja recimo ne bi mogo nikad, meni je to cudno da me neko gleda...
|
|
04-02-2005 at 21:41 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|