Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Dr_LoVe Nivo: Forumas sa iskustvom
Registriran(a): 21-05-2005 Odgovori: 131 IP: Maskiran
|
Re: Re: Jest doooooooooobarrrr
citat: m-v wrote:
ovo doduse nije za zenskog mindera,ali jeste vrijedno spomena.jeste li ikad vidjeli dublje plave oci http://www.veraanderson.com/katewinslet.htm
amuskarci,nije sve u tipicnom izgledu i misicima.
ja ovih dana iscekujem pocetak prikazivanja jednog filma.zove se Constant Gardener,sa Ralph Fiennes.taj covjek ne djeluje sexi na prvi pogled.mislim samo obicna normalna faca,normalno tijelo,nikakve velicine se ne isticu.medutim,to je covjek koji je cak i nacistickog psihopatu uspio predstaviti tako da zene makar potajno pomisle mrnjau ....u skoro svim filmovima,ne znam jesu li ga birali za uloge,ili je on birao takve uloge,tj koji je faktor bio presudni,ali on savrseno stoji tim neprimijetnim muskarcima koji se ispostave na kraju da budu passionate do daske...to je onaj tip iz english patienta.ruku na srce,prvi put kad sam gledala film,cini mi se da sam zaspala ,ali nedavno sam ga ponovo digla...i ima tu scena...mmmmmm.....na pr ima jedna kad joj on podere haljinu...i onda je poslije sije ima nesto njezno i divlje u tome.dalje,Oscar i Lucinda,pa Onjegin ,naci zaljubljen u jevrejku u Schinlerovoj listi,Orkanski visovi,...u svakom on meni zraci i vibrira jednom finom,ali vrlo jasno seksualnom energijom...jos mi je zanimljivije bilo procitati da mu je majka bila knjizevnica,a otac fotograf,i da su imali 7 djece,svi osim 1 umjetnici(glumci,reziseri,muzicari).taj jedan je gamekeeper(uzgoj i kontrola zivotinja,lov i ribolov).
pa eto,jedan malo drugaciji ,al meni vrlo tasty

Hej, taj i taj tvoj je bezveze, i cojk i film ! Ne znam da li si gledala film, al je film bezveze ( I am a movie freak, ja sam sve bozije gledo ).
A on je nekako previse nekakav, opusten i smiren, previse muzevan, sav nekakav ko usporen snimak, pogotovo u tom filmu... Love me, feed me, never leave me !
|
14-09-2005 at 23:52 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|