Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Anna Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 03-06-2004 Odgovori: 7792 IP: Maskiran
|
Re: Re: Jest doooooooooobarrrr
citat: cutie wrote:
Ova me slika podsjeti na jednu sitcom, gdje su se par prijateljica registrovale za online dating, pa sad gledaju bazu podataka i slike kandidata: Kaze jedna: "WOW! So many really good looking men!" A druga joj kaze "That´s because you´re in men-seeking-men section."

Ja bas neki dan sa kolegicom pricam o tome (a ona je single) i tako ona kaze, ma nema ba, jel´ ga vidis da je zgodan, dotjeran, nabildan, lijepo obucen, lijepo mirise on je 100% gay a ovdje na Jugu pogotovo, kakvi su muskarci i kako ne drze do sebe to su one zapustene bradetine, flekave majice...ma ne lice ni na sta (cast pojednicima ).
|
24-10-2005 at 15:00 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
besmir Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Jest doooooooooobarrrr
citat: gucci wrote:
citat: besmir wrote:
Hej, a znatel ko mi nije uopste dobar? E onaj engleski fudbaler ono on nesto ko metroseksualan p**** materina. Pa bas je p*z**han. Ja svatam da je tesko odrastat siromasan i ruzan jarane, ali neki od nas muskaraca su se koristil sapun i parfem i prije nego sto si ih ti otkrio p*z**njo. Kako bi ga samo napuco u one labrnje nakarminjene.
:g)
ma Besmire ne darachi Backhama, ljep je ko lutka sve dok ne progovori :blja
Ja, david Beckham, a i kad progovori isto ko da gledas crtani film, ko Pajo Patka :lol :lol :lol Ma gadan mi je skroz... zamisli budes s muskom sto mora prvo sminku skinut...
|
25-10-2005 at 20:50 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
besmir Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Jest doooooooooobarrrr
Klon ovo je
MOJ TIP MUSKARCA
Dakle samo nek je mrko, crnokoso, crnooko, arabo- ili italoidno :lol :lol :lol
Koke kako vam se svidja ovaj macan? :smokin
[Edited by besmir on 26-10-2005 at 00:53 GMT]
|
26-10-2005 at 00:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|