|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatoru
|
bdirlija Nivo: Forumski doajen http://youtu.be/E4OqAa9pcGQ
Registriran(a): 26-02-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1638 IP: Maskiran
|
Re: Re: KO MI MOŽE POMOÆI
citat: Bambi wrote:
Ima li ko iskustva sa zyxel nbg 416n ruterom?
Je li se nekome desavalo da spoji sve kako treba (sigurno sam spojila kako treba ) ali opet nema konekcije? Nesto sam pokusavala promijeniti nekakav broj, ip, sa 1 na 2, elem, spansko selo
Je l' BH Telecom, ADSL, Njihova TV...?
Imam Njihovu Fool paket Kod mene TP Link, desktop PC, laptop, mobilni glumpi telefon... Zvao 1444 i èoik mi kaže da se na taj router ne može sve to prikljuèiti, da mora drugi. A ja fino router u džep i pravac pošta na šalter prije sale. Èova mi sve fino namjesti i fercera sve u 16, osim BHT HD... Da im
Kod mene na laptopu ovako a na a na desktop PC ovako.
Postavke routera su ti glavne a telekomovci ne daju pristup. Kriju i sami mjenjaju šifre da narod sam ne èaèka meæku.
|
|
18-06-2014 at 10:38 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : PC - forum : KO MI MOŽE POMOÆI |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|