Info: Slike koje postavljate na besplatne servere imaju ogranicen vijek trajanja. To je razlog zasto slike koje postavljate na Forum nakon nekog vremena jednostavno nestanu. Trajnost slika se moze produziti registracijom na besplatni servis a trajno se mogu sacuvati jedino na placenim servisima. Nije obavezno, ali je preporuèljivo da slike koje postavljate ne prelaze sirinu od 600 piksela, radi preglednosti forumskih stranica.
|
NIN Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: Koji foto-apart imate/zelite
citat: Bosnjo wrote:
Update...
i staklo...
Dobra 7-ca! Najjaci adut u ovom tijelu je stabilizator unutar aparata, sto recimo, Canoni i Nikoni nemaju pa mi sto ih imamo moramo zestoko isukati kesu ako zelimo staklo sa stabilizatorom. Uglavnom, sretno sa zvjerkom!
Pozdrav...
|
02-03-2008 at 19:25 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Re: Koji foto-apart imate/zelite
@Sejtane,
imas li kakvih slika uradjenih sa Mamiyom i ostalom druzinom? Ne vidjeh ih na tvojoj temi tamo.
|
05-03-2008 at 08:59 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Re: Re: Koji foto-apart imate/zelite
citat: Sejtan wrote:
Ima,ima...nemam ja prostora ovdje za to.Pokusavalo se sa postiranjem nazovi "umjetnicke fotografije" ovdje pa je sve to propalo.
Hajde, kada budem i ja sa viskom vremena mozemo nesto organizovati. Imam ja i delegata koji bi bili voljni sudjelovali al´ cujemo se jos.
Pozdrav
|
05-03-2008 at 14:46 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|