Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorkama (samo nemojte pitati kako se prave djeca)
|
andjela Nivo: Forumski doajen Ljubav se zove imenom mojim!!
Registriran(a): 27-01-2004 Lokacija: Tuzla Odgovori: 13230 IP: Maskiran
|
Re: Re: Nase bebe
citat: Tanitha wrote:
slatke su vam bebe ko meeeeeeed...sve do jedne ...na koga su, ne znam ;hanka
...a zanimljiv je taj "fenomen" kao to s kesama...kupis im (ili kupe im, prije ce bit ) najljepse (i najskuplje igracke ) ...a ono se prihvati npr. eto ...kese
Moja je volila plasticne flase, znala se igrat tako satima a vam igracke svijetle, ciche, klepecu, mjaucu, laju ...al dzaba...kesa je kesa , a flasa je flasa aah ja , da ne zaboravim-stipaljke za ves su zakon ! jos ako su sarene ...ne bacajte dzaba pare na igracke ...a onda predju na fazu otvaranja ladica a narocito kuhinjskih elemenata i vadjenja serpi, zaliha konzervi itd... tu vam stvarno savjetujem da uzmete onaj hepek sto se nalijepi na vrata , nesto kao kais ... dok ne skuzi kako se otvara... ;hanka ...da se ne nadjete iznenadjenim ko moja sestra kad je one dvije vidila kako se brckaju u lokvi ulja na po kuhinje ... ...a taman ih okupala
Svaki Avaz smo morali dati i njoj da iscita
|
05-06-2009 at 10:26 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 21
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Roditelji i djeca : Nase bebe |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|