Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Amelina Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 28-09-2001 Odgovori: 78 IP: Maskiran
|
Re: Provale forumasha!!!
Vala se i ja natrazih, ali nadjoh. 
Cupo, naravno:
citat: cupo wrote:
Ja hocu kad dodjem da bude sve gotovo da samo sjednem i da jedem i da pijem. Jel jasno
Ja ne jedem jagnjetinu i nisam je nikad u zivotu probo kao i jos raznorazne vrste mesa. S toga meni cevapi, pileca prsa (gotova bez kostiju), mogu i suzdukice al da su ljute, zatim coca-cola, tuzlansko pivo al toceno, cist tanjir , salveta, sto, stolica,viljuska, necu dekicu da mi mravi ne hodaju , suncobran ako bude sunce , muzika da bude, cista casa da mi ne pije 10 insana iz case ...za salatu paradajz i krastavci al sitno isjeckani , i da se sa paradajza iskruzi ono crno
Pozeljno je al nije pod moranjem ljuljaska kad se najedem da mogu lec i ljuljat se i da bude u hladovini 
ako sam sta zaboravio dodacu poslije
When you lose, don't lose the lesson!
|
21-04-2006 at 16:48 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
besmir Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Provale forumasha!!!
Moja nominacija:
A, sto se tice piramida, znas ti nas, sad ces vidjet kad se pocne sa pitanjem koja familija vodi porijeklo od faraona...pa ce biti:
Ramiz (Ramzesa) Uschuplich III
Mehmedkamon Ra-sudjukic
Hamshija (majke Hamshetsup) Visochchich (s 2. mekim ch)
Dzemila Klepo-Patra MCMXII
Autor: Smor
|
22-04-2006 at 00:56 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|