Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Patriota Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 24-04-2006 Odgovori: 99 IP: Maskiran
|
Re: Re: Fildžan viška
citat: valterbranisarajevo wrote:
Banjaluka
http://forum.blic.net/viewtopic.php?p=413522#413522
Prijatelju,
ova tvoja akcija je 100% kontraproduktivna. Naime, ti otvaras vec rijeseno pitanje opstanka Bosne i Hercegovine ponovo za diskusiju. Dakle, Bosna i Herecgovina je jedna datost, medjunarodno priznata drzava, to je rijeseno. Ovom akcijom ti dajes sansu neprijateljima da svode BiH na njihovu vlastitu volju.
Nacin da cuvamo BiH nije da pitamo cetnike da li oni hoce BiH, nego da instistiramo da se postuje volja vecine, a to je preko 64% gradjana BiH koji su se izjasnili prije agresije i genocida za jedinstvenu BiH, kao i legalno stanje.
Ti si naivna zrtva lukavih cetnika kada nasjedas na njihovu igru i dovodis u pitanje BiH. Jedino sto bi trebalo biti u pitanju je RS jer je nelegalna i nastala agresijom i genocidom. Kada se goivori jezikom prava mi pobjedjujemo, a kada se govori o tome "ko sta hoce", onda se naljeva voda na cetncki mlin.
Dobro ti si amater, pa ti se ne moze zamjeriti. Medjutim, mene nerviraju nasi i bivsi i sadasnji predsjdnici koji su ujedno i pravnci koji takodjer govore kako "Srbi nece Bosnu" umjesto da gledaju sta pravo kaze.
|
20-06-2006 at 22:05 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Kalendar Nivo: Forumski vuk Registriran(a): 10-05-2006 Odgovori: 428 IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: Re: Fildžan viška
citat: Anna wrote:
citat: Kalendar wrote:
Budale uvijek treba ignorisati. To je najbolji nacin da ih ne stavis u centar paznje. Sto njima treba kao hrana. Mislim da je daleko vise ljudi koji su za normalan zivot, bez mrznje. To treba njegovati.
A meni pade ona izreka na pamet da pametniji popusta, a onda i ona da pametan ne moze popustiti, koliko budala moze zategnuti.
Previse je budala u BiH, a da bi bili ignorisani, pogotovo ako se radi o opstanku drzave. S njima treba polako i propaganda da radi, jer kada se njihov broj umanji, svejedno ce biti ignorisani...ali kakva je sada situacija, mislim da bi ignorisanje bilo vise stetno, nego korisno.
Dijelom si u pravu, mada je "pametniji popusta jedna od najstarijih za koje znam". Da budalama nismo posvecivali paznju, slikali ih, pisali o njima, pratili ih, prenosili sve sto bubnu, ne bi postali gospodari nasih zivota...A da im ne treba paznja, ne bi zatezali i nastojali da budu u zizi zanimanja. Da ih (svi) ignorisemo, zar bi iko o njima pricao!? D
|
21-06-2006 at 01:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 13
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: Sufler
Sretan roðendan: aba, Alija I., Andjela-tz, crveno-crni, DRAGANA BALJAK, Kicho, kovac86, lojalan, malabosanka, mea, mir, MuKi, Nesko CA, ovan, prodajem frizider, Rodjeni
|
FORUM : Politika : Fildžan viška |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|