|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
ZEHRUDIN Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 28-10-2007 Lokacija: AUSTRIA Odgovori: 5981 IP: Maskiran
|
Re: Re: Reminiscencije(Nekad smo voljeli)
citat: senzualna wrote:
ajjooojj ,,pa sve sto ste napomenuli ja se svega sjecam,,,bojim se da sam ovdije najveci dinosaurus po godinama
jedno sto jos niste do sada napomenuli,,,cega se ja jos dobro sjecam ,je ,, vesela sveska "iz prvog razreda osnovne koja je bila na pretplatu ,a ja sam volila sve citati ,,poslije petog osnovne ,playboy je zamijenio veselu svesku ,,za duple novce
Ima nas jos...masala.Male novine, Vesela sveska, kasnije kad se malo odraslo Cik, pa onda orasnice, cigle i one crveno bijele uvrnute slipe od Saliha slasticara, acrtane nisam im´o dje da gledam...nisam om´o TV
|
|
17-02-2009 at 19:44 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
senzualna Nivo: Forumski doajen posjed dvostrukog mira
Registriran(a): 04-11-2006 Lokacija: Germany Odgovori: 10797 IP: Maskiran
|
Re: Re: Reminiscencije(Nekad smo voljeli)
citat: ZEHRUDIN wrote:
Ima nas jos...masala.Male novine, Vesela sveska, kasnije kad se malo odraslo Cik, pa onda orasnice, cigle i one crveno bijele uvrnute slipe od Saliha slasticara, acrtane nisam im´o dje da gledam...nisam om´o TV
yesss ,
mmmmmmmmljac da ,uvrnute slipe one rozabijele ,cigle nikada nisam voljela ,,a orasnice volim vise sada nego prije ,,
Aaaaa crtani je bio zakon pred spavanje(calimero,baltazar,kako li su se zvali ona dva ceska djecaka samo sto je konzum za djecu u kuci bio prestrog da bi odrasli mogli gledati sto hoce ...
|
|
27-05-2010 at 11:03 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|