Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Politika : Re: POLITIKA kontejner za smece br. 622491... This topic has been locked
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... Last Page >>
New Topic
Pošiljalac Poruka
Putnik
Nivo: Forumski doajen
Deveram, deveram...

Registriran(a): 01-02-2002
Odgovori: 26140
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: POLITIKA kontejner za smece br. 622491...

citat:
MelMel wrote:

Dakle, tetka nisi, a integrisao se uspjesno jesi.

Pa...zadovoljan sam i sve preko ovoga bila bi asimilacija, a taj pojam ja sam izbrisao iz svih rijecnika...Ponekad ga upotrijebim ovako...slucajno...
Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Merkel: Pokušaj multikulturalnog društva je propao
24-10-2010 at 17:22
MelMel
Registriran(a): 23-03-2010
Odgovori: 24670

citat:
Putnik wrote:

Pa...zadovoljan sam i sve preko ovoga bila bi asimilacija, a taj pojam ja sam izbrisao iz svih rijecnika...Ponekad ga upotrijebim ovako...slucajno...

Onda nema frke za tebe. Kad te otpuste i smjeste na socijalu, mozes komotno reci da ti samo uzivas ljepote takse koju si svojevremeno uplacivao i nema ti ko sta prigovoriti.
Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Merkel: Pokušaj multikulturalnog društva je propao
24-10-2010 at 17:34
Putnik
Deveram, deveram...

citat:
MelMel wrote:

Onda nema frke za tebe. Kad te otpuste i smjeste na socijalu, mozes komotno reci da ti samo uzivas ljepote takse koju si svojevremeno uplacivao i nema ti ko sta prigovoriti.

Pa nisam ja ni rekao da je meni frka... A ako me i otpuste necu na socijalu jer placam sindikat...
24-10-2010 at 17:39
MelMel

citat:
Putnik wrote:

Pa nisam ja ni rekao da je meni frka... A ako me i otpuste necu na socijalu jer placam sindikat...

Vidis kako je lijepo kad se insan integrise. Kad bi svi slijedili tvojim stopama....fobija bi bila nepoznanica.
24-10-2010 at 17:41
Putnik
Deveram, deveram...

citat:
MelMel wrote:

Vidis kako je lijepo kad se insan integrise. Kad bi svi slijedili tvojim stopama....fobija bi bila nepoznanica.

Ja nikada nisam ni bio protiv integracije...Dosao sam ovdje i mnogo cemu se moram prilagoditi i naravno postovati zakon ove drzave...A za neke "druge" stvari ja imam svoj dom u kome ja mogu sprovoditi zakon po svojim zeljama, naravno iza zatvorenih vrata...
24-10-2010 at 17:46
MelMel

citat:
Putnik wrote:

Ja nikada nisam ni bio protiv integracije...Dosao sam ovdje i mnogo cemu se moram prilagoditi i naravno postovati zakon ove drzave...A za neke "druge" stvari ja imam svoj dom u kome ja mogu sprovoditi zakon po svojim zeljama, naravno iza zatvorenih vrata...

Pa vidis da nam se misljenja slazu. Integrisao si se i aferim. Da je vise takvih integrisanih, manje bi fobije bilo.
24-10-2010 at 17:49
MelMel

Ono jeste da je strogo zabranjeno pusiti na benziznskim pumpama i da se toga svi strogo pridrzavaju, a kamoli jos tefericiti sa kafom i cigarom, al eto - valjda se i to omakne. Bitno je da je prica zanimljiva.

Ovaj post je premjesten sa topica Re: Kad ste tek dosli u vasu novu domovinu...
11-11-2010 at 14:21
Dilber

Registriran(a): 11-08-2010
Odgovori: 4206

citat:
MelMel wrote:
Ono jeste da je strogo zabranjeno pusiti na benziznskim pumpama i da se toga svi strogo pridrzavaju, a kamoli jos tefericiti sa kafom i cigarom, al eto - valjda se i to omakne. Bitno je da je prica zanimljiva.

Mescini mlada da ti ne gotivis AbuLafinu
Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Kad ste tek dosli u vasu novu domovinu...
11-11-2010 at 19:42
statebriga
nezaobilazna

Registriran(a): 07-05-2009
Odgovori: 9876

vidi, ja znam da vani imaju velike petrol stations, zovu se service, pa ti na njima fino mozes i sjest i pusit i pit kafu i sve redom... ima, ono, dio gdje kamiondzije, pa cak turci i albanci spavaju po zemlji na putu za odredistem tokom odmora ili generalno puta... svega ima...

iskreno, meni u abuovoj prici nista ne zvuci nerealno...

s druge strane, nase, kao citaoca, jeste da prihvatimo i ne osudjujemo, a on ako je lagao, njemu na dusu

Ovaj post je premjesten sa topica Re: Kad ste tek dosli u vasu novu domovinu...
11-11-2010 at 20:52
Dilber

Registriran(a): 11-08-2010
Odgovori: 4206

citat:
statebriga wrote:
vidi, ja znam da vani imaju velike petrol stations, zovu se service, pa ti na njima fino mozes i sjest i pusit i pit kafu i sve redom... ima, ono, dio gdje kamiondzije, pa cak turci i albanci spavaju po zemlji na putu za odredistem tokom odmora ili generalno puta... svega ima...

iskreno, meni u abuovoj prici nista ne zvuci nerealno...

s druge strane, nase, kao citaoca, jeste da prihvatimo i ne osudjujemo, a on ako je lagao, njemu na dusu

...eeee, sad smo je zastidili

mislim,ako ona uopste ima stida
Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Kad ste tek dosli u vasu novu domovinu...
11-11-2010 at 21:01
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 3
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: dinny, faraontz2, Gavran, GPSI, poligraf, pop, Strong, Tuzlak_TZ
FORUM : Politika : Re: POLITIKA kontejner za smece br. 622491... This topic has been locked New Topic

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net