Drugarica Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 10-11-2005 Lokacija: BiH Odgovori: 19687 IP: Maskiran
|
Re: Re: samo raja iz NASE CARSIJE....
citat: racionalna manjina wrote:
Hoæeš reæi da se i u Romi ne puši štošta.Razlika izmeðu Rome i Jale se svakim danom smanjuje. Na Jalu sad izlaze i oni što idu u Romu, i to prije nego što odu u Romu.
Izgleda da je jeftinije napušiti se i napiti na Jali nego u Romi. Vjeruj mi mnogo je opasnije izaæi u Romu nego na Jalu, jer kad izbije pucnjava na Jali lakše je pobjeæi, nego kad se ista pucnjava desi u Romi.
istina, to sto kazes stoji... mada pucnjave sada ima na svakom koraku... prije par godina je nije bilo u Romi, koliko ja znam...
ono sto je meni zasmetalo je to sto ovaj tip kaze da mu prljaju ono stajaliste kod Jale, oni sto izlaze u Romu... de ba... eto od ovoliko naroda sto zivi u Tuzli, pesnite mu bas oni sto izlaze u Romu... Pa de eto ako je frajer ili ako poznaje nekog, nek brate otvori kakvu finu diskoteku gdje nece biti pucnjave i gdje ce se slusati muzika koja nije turbo folk, pa cemo mu doci... i molim te lijepo, njemu smeta svijet sto izlazi u Romu, a ne zapita se zasto on izlazi, stoji i curu trazi kod potoka kojim mu tece pisha ovog grada... mani ba.. svi pametni, svi gradjani, svi neke fakultete zavrsili...
|
23-02-2010 at 22:42 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Mellcha Nivo: Forumas sa iskustvom
Registriran(a): 12-01-2009 Odgovori: 138 IP: Maskiran
|
Re: Re: samo raja iz NASE CARSIJE....
citat: Drugarica wrote:
istina, to sto kazes stoji... mada pucnjave sada ima na svakom koraku... prije par godina je bilo u Romi, koliko ja znam...
ono sto je meni zasmetalo je to sto ovaj tip kaze da mu prljaju ono stajaliste kod Jale, oni sto izlaze u Romu... de ba... eto od ovoliko naroda sto zivi u Tuzli, pesnite mu bas oni sto izlaze u Romu... Pa de eto ako je frajer ili ako poznaje nekog, nek brate otvori kakvu finu diskoteku gdje nece biti pucnjave i gdje ce se slusati muzika koja nije turbo folk, pa cemo mu doci... i molim te lijepo, njemu smeta svijet sto izlazi u Romu, a ne zapita se zasto on izlazi, stoji i curu trazi kod potoka kojim mu tece pisha ovog grada... mani ba.. svi pametni, svi gradjani, svi neke fakultete zavrsili...
sta je kod tebe u pitanju pa se toliko palis ...
svakako tako oslobodjen, jak, jedinstven, inteligentan, okretan , perceptivno objektivan reci sta "jalasima" koji furaju ineligenciju fali, a sta je "romasima" koji furaju neki status i snagu ...
sve glumatanja ...
... 
licno sve je postalo iz krajnosti u krajnost ako nisi na strani neke od pomenutih, nema te ...ne pripadas ...
bas tuzno s obzirom da svakom pa makar i jednom u zivotu u snu dodje neka ideja - pa zasto da ne bas ta bude zapamcena medju generacijama koje dolaze ...
|
03-04-2010 at 05:10 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Dreadnot, ekonomistica, hexle, meri, merima, MikiMaus, monella, MR BENJAMIN BENNY BENJO, Selm@, suad, zlajACAB
|
FORUM : Ko je ko? : samo raja iz NASE CARSIJE.... |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|