Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
momak Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 09-06-2006 Lokacija: u sevdahu Odgovori: 2592 IP: Maskiran
|
Re: Re: Mislim na.... (2)
citat: *grofica* wrote:
aaa duuusaa mojaaa, vidi ti meni nje gledam sad fotke, da ne ureknem, naj si mi bolja ma pus ti njih sve, vidis da ne znaju gdje udaraju 
pozz tebi, Inspetu, lalyni, zarki, Melici,eeeem, bem ti...zaboravila sam imena..haj et, sve skoro ja ja, momka posebno bosnian i Fiki, navrnite sledeci put kada budete u Sa, baba casti maj vam svima
Vidi mi Grofe, mene se sjetila osevapila si se bona
Cima ufatim vremena ide koncert za tebe.
|
26-05-2011 at 07:39 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
zara Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 06-01-2007 Lokacija: U mislima Odgovori: 11515 IP: Maskiran
|
Re: Re: Mislim na.... (2)
citat: *grofica* wrote:
aaa duuusaa mojaaa, vidi ti meni nje gledam sad fotke, da ne ureknem, naj si mi bolja ma pus ti njih sve, vidis da ne znaju gdje udaraju 
pozz tebi, Inspetu, lalyni, zarki, Melici,eeeem, bem ti...zaboravila sam imena..haj et, sve skoro ja ja, momka posebno bosnian i Fiki, navrnite sledeci put kada budete u Sa, baba casti maj vam svima
Otpozdravljam Grofo
|
26-05-2011 at 23:55 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 4
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Ado13, AZIL OPSTANAK, ckome, Disa, Golf_V_R32, koso_oki, maja001, Malenich, Mawi_Edin_Tz_, nepoznat, opiumxxx, sadika, Salai, seka1985, stickman, zazza
|
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : Mislim na... |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|