|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
bdirlija Nivo: Forumski doajen http://youtu.be/E4OqAa9pcGQ
Registriran(a): 26-02-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1638 IP: Maskiran
|
Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
citat: racionalna manjina wrote:
A šta misliš da li bi onda bilo bolje da umjesto HSP u koaliciju uðe HDZ 1990?
Sve su stranke lopovske a ja sam glasao za SDP ne zato što znam da nisu lopovi, nego zato što nisu nacionalisti. Kada moram birati izmeðu nekoliko zala ja æu uvijek izabrati najmanje, a mislim da je SDP najmanje zlo po BiH. Meni je mrsko što u ovu koaliciju mora uæi SDA, al' ako bog da pa da i oni na sljedeæim izborima ispadnu iz vlasti Možda više sreæe na sljedeæim izborima budu imali i ti "tvoji", a nadam se da to nije SBB, jer to je zlo veæe i od SDA 
Jopet ti kažem da je HSP vazda bila i vazda æe i ostati proUstaška. I ne vidim neku razliku izmeðu HDZ ovog ili onog, HSP...ili bilo koje druge Nacional stranke.
Gluho bilo SBB! Puj, puj, puj. "Mojih", a to nije ni d.j.l. HUSO BOSS, nejma nigdje. Osim u jednom kantonalnom parlamentu.
Bratstvo i jedinstvo. Do jajca.

[Edited by bdirlija on 18-12-2010 at 09:34 GMT]
|
|
17-12-2010 at 15:30 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|