Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Politika : FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Strana: 1 2 3 4
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
racionalna manjina
Nivo: Forumski doajen

Registriran(a): 02-02-2010
Odgovori: 11437
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

citat:
Historicar wrote:
Neæe biti ovo dobro za Bosnu!
Bojim se da ova grupa stranaka koja æe formirati vlast u Federaciji odbacuje Hrvate od sebe i približava ih Dodiku, a on ih prihvata raširenih ruku jer su mu potrebni za rasturanje Bosne!
SDA,SDP, HSP i Lijanoviæi to je ruku na srce ipak Bošnjaèki blok sa dekoracijom ove dvije totalno beznaæajne stranke kod Hrvata(HSP i Lijanoviæi). Lièno nevolim niti jedan HDZ..al moramo biti realni da ipak ta dva hdz-a podržava oko 96% Hrvata, budemo li odbacili predstavnike tog naroda i furali ove klovnove poput Jurišiæa iz HSP-a i Lijanoviæe neæe se dobro pisati Bosni jer æe podjele postati još dublje i nacionalni jaz sve veæi...Srbi æe to znati iskoristiti u svrhu rušenja BiH.
Mislim da ova politika SDP-a, koja je ustvari marginalizacija drugih naroda je jako opasna po opstanak Bosne!!
Lagumðija jednostavno nije dorasto situaciji..

Ne sekiraj se, sve æe to na harj izaæ
Ne može biti gore nego što je bilo s hardcore nacionalistima na vlasti.
07-01-2011 at 14:03 | Ukljuèi u odgovor
borbeni
ko je dir'o djeda mraza

Registriran(a): 31-01-2009
Odgovori: 8575

icon Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

nešto se danas sjetih, reèe Tomo Vidoviæ da æe dati ostavku i (èini mi se) istupiti iz stranke ako uðu u koaliciju sa SDA, pa pošto se eto, koalicija desila šta bi? ili su možda bile neke olakotne okolnosti, pa se ne mora davati ostavka

[Edited by borbeni on 07-01-2011 at 17:23 GMT]

07-01-2011 at 17:23 | Ukljuèi u odgovor
yugi

Registriran(a): 20-12-2006
Odgovori: 35281

Ðekna još nije umrla a kad æe ne zna se  

<br /><br /><br /><br />

10-01-2011 at 19:45 | Ukljuèi u odgovor
andjela
Ljubav se zove imenom mojim!!

Registriran(a): 27-01-2004
Odgovori: 13230

Jest vam drago , jelde
I ja sam nešto kontala da istupim iz stranke , al nešto ne mogu ... reko "narod zna" da sam teška komunjara

10-01-2011 at 22:31 | Ukljuèi u odgovor
yugi

Maloprije gledam vijesti i zaista ne mogu a da ne konstatujem kako ovo postaje tragikomièno Koje jebene promjene i guzica pasija  

<br /><br /><br /><br />

11-01-2011 at 16:22 | Ukljuèi u odgovor
yugi

icon Re: Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

citat:
Historicar wrote:

Mislim da ova politika SDP-a, koja je ustvari marginalizacija drugih naroda je jako opasna po opstanak Bosne!!
Lagumðija jednostavno nije dorasto situaciji..

Naravno da nije dorastao situaciji jer ovo možda i ponajbolje pokazuje koji je on narcis ustvari Svakako da ni ostale ne trebamo amnestirati od odgovornosti ali jednostavnom logikom lako je doæi do zakljuèka da izborni pobjednici, a to SDP svakako jeste,snose i najveæu odgovornost!!!
I pticama na grani je savršeno jasno da je nemoguæa misija formiranje vlasti bez barem jednog HDZ-a!!Ali bolesna ambicija Lagumdžije da postane predsjedavajuæi vijeæa ministara po svaku cijenu jednostavno je dovela do svojevrsne pat pozicije iz koje oèigledno nema izlaza!
Naprosto su mi smješna objašnjenja SDP-a jer ispade eto da SDA sa kojima bi oni u vlast nije sve ove godine pravila sranja po Bosni i dovela nas u ovo blato u kome smo sada a HDZ kao jeste!Naravno da podjednaku odgovornost snose i jedni i drugi i to je valjda svakom normalnom jasno!Šta je izlaz?Pa po mom mišljenju samo su dva moguæa izlaza!Ili ulazak HDZ-a u vlast ili vanredni izbori!Naravno postoji i treæa opcija formiranje frankeštajn koalicija na razlièitim nivoima vlasti što bi svakako dovelo do daljnje destrukcije ionako sjebane BiH!!!
Ali možda je sve ovo skupa i dobro jer ovo ponajbolje oslikava stvarno stanje politièke scene u BiH i sva ona verbalna onanija SDP-a ispaljena tokom izbora jednostavno je ovim postizbornim dešavanjima na jedan eklatantan naèin pokazala da ustvari i jeste samo onanija i ništa više!!!Koja ba briga za narod i ostala sranja!!! 

<br /><br /><br /><br />

11-01-2011 at 16:40 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 40
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: melissa, Mikuli, nazlija alihocic, pagny, R15KY, Rukfas_Tz, sivi soko, THE BEST, vectra 2.0 16v
FORUM : Politika : FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net