|
Info: Ovo nije bogomolja, ovo je samo forum, ovdje ne vaze pravila ponasanja kao za njih ali je uljudnost i tolerancija pozeljna.
Ovdje se raspravlja o religijama i filozofiji, ali forum nije vjerski ni filozofski i ne pripada ni jednoj religiji, ni jednoj filozofiji.
|
racionalna manjina Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 02-02-2010 Lokacija: Tuzla Odgovori: 11437 IP: Maskiran
|
Re: Sihire, zapisi,.....
Prièam ja jednom tako sa prijateljem èija je majka tražila pomoæ od nekakvog struènjaka koji ko biva skida sihire zbog kojih ljudi imaju neke probleme. I tako on meni reèe da je taj struènjak rekao da ispod itisona u hodniku postoji nekakav smotuljak kose, koji je u stvari taj nekakv sihir, zbog kojeg njegova majka nervozna i stalno se svaða se s njegovim ocem. Malo je falilo da i ja povjerujem u "moæi" tog èarobnjaka ( tad sam bio mlad i naivan ) kad on onako usput reèe da je taj struènjak prvo dolazio kod njih kuæi pa im je za par dana rekao gdje se nalazi to što su oni pronašli. Meni tada sinu ideja "Pa možda je on to poturio pod itison kad je išao u WC" , pa priupitah prijatelja da li je taj struènjak išao u WC kad je dolazio da izvrši tu "dijagnostièku proceduru". Kad on reèe da jeste rekoh " Tu si 'tico, znaèi ti znaš gdje se to nešto što je neko poturio nalazilo zato što si ti to poturio"!!
Elem, uzeo je taj struènjak njegovoj majci pofino para, a ona je danas gora nego što je bila.
Šta æeš, ljudima je lakše krivicu za svoje probleme svaliti na drugoga, najteže je èovjeku priznati da je mentalno obolio.
|
|
28-02-2011 at 10:54 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 14
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: cole, ELVIS, izgradnja stanova, lela, san, slobodan dan, Smucko2, suco, tuzla 77
|
| FORUM : Religija i filozofija : Sihire, zapisi,..... |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|