Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
Re: Re: Èetnièko divljanje u Kalesiji i Tuzli
citat: Shaban wrote:
Ma mene ovdje brine jedna stvar. Eto sad smo mi sablaznuti, šokirani, bijesni, ljuti...na ovo što se desilo sa ovom grupom navijaèkih debila (uzgred budi reèeno vjerovatno maloljetnim). I mi iz topline svojih domova vazimo kako treba ovo-ono, srbe na vrbe, novi rat, kaki smo vaki smo oni su gori, neko je i razbio prozor na autu (HEROJ ). I èetnièiæi zaradiše prekršajnu prijavu u mrskoj neprijateljskoj Federaciji (koja jel'de treba biti isto etnièki èista) i odoše u RS da namlate nekog nesretnog Bošnjaèkog ili Hrvatskog povratnika u manji entitet.
Poenta?
Nemojte srat ovdje po forumu i pozivati na ljuti boj, ukoliko niste spremni otiæi u RS i spavati i raditi i živjeti sa našim nesretnim povratnicima 24h. Sve ono što mi radimo i pišemo se njima po grbaèi vraæa višestruko.
A da trebamo biti kao Albanci još ne èuh groteksniju izvalu. Pa oni nas ne vole isto kao ni Srbe. Nužno zlo u obraèunu sa vjekovnim neprijateljima. I ne gospodo, ja neæu da budem kao oni. I ako treba ja æu se za to boriti! alajhmanet
pogotov za zadnji dio,alal vjera ŠABANE...
|
29-08-2011 at 23:37 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 9
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
FORUM : Tuzlarije : Èetnièko divljanje u Kalesiji i Tuzli |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|