Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorkama (samo nemojte pitati kako se prave djeca)
|
ANABELA Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 30-07-2007 Lokacija: na kraju svijeta Odgovori: 3827 IP: Maskiran
|
Re: djecije provale
Moji nisu bas mali al znaju provalit...
Neko vece se vracamo kuci i vidimo jednog ulicara koji se cesto mota tu u nasem djelu grada, zapusten, neuredan, kosa i brada dugacka i prljav sav...
Kaze moj stariji sin,"ovaj je iz sluzbe sigurnosti"...mi sokirani "kakooo"...Kaze sin "ja ga vidio jednom kako se rukuje sa policajcima negdje"..
Ma rekoh, ja ga vidjela prosle godine kako spava na cesti, kraj ivicnjaka, svijet se skupljo na njega, vodom ga posipali"..reko, nemoguce da jedan iz DB radi tako nesto...
Moj mladji gleda u nas kako se raspravljamo pa ce ti :
" a mozda je bio "off duty"...
Zamisli jedan agent na godisnjem, spava na po ceste... Ako ti je svejedno gdje si, onda se nisi izgubio...
|
06-08-2008 at 08:40 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 12
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Bozica, damcho, Donji Mosnik, ekolog, enko, fmjazz1973, JelenaStojkovicMiric, MojaLelaa, nile, Soul 0711, tdituning, vikalj
|
FORUM : Roditelji i djeca : djecije provale |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|