Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Coa Nivo: Forumski vuk Registriran(a): 28-08-2007 Lokacija: Dzindic Mahala Odgovori: 359 IP: Maskiran
|
Re: Re: 60 minuta
citat: jai1 wrote:
Zamislite danas-sutra vas komsija protiv vas podnese optuznicu da ste ubojica!
Vi ni krivi ni duzni,kad dolazi "60 minuta" na vrata da "istrazi" (kasnije ce se ispostaviti zbog toga sto volite ici u dzamiju)
Sud naravno dokaze da vi niste ubojica,ali vas je 1.000.000. ljudi vidjelo kao ubicu(kroz Bakirove oci).
Zakljucak:TEK STO SE RIJESIS KOMUNISTA I NJIHOVOG TERORIZIRANJA NEVINIH,DOBIJES NOVINARE KOJI RADE ISTO.
(ne tvrdim da je imam nevin,ali isto tako ne tvrdim da je kriv - NEKA SUD PRESUDI,a NE AVDO AVDIC!)
Ti zivis u TZ za razliku od aAvalonca. Pa de mi eto reci, jel imas muda da, osim kao i svim mi pod nickovima na forumu, onako javno na TV pricas o kriminacima tipa:Besnik, Mirel, Mrco, Tasim, braca Mehici,Kristijan, Kodzo, Naser, itd.
Da nisu i oni po toj tvojoj logici "nevini".Aha. Al u mudima mrtve babe. Bolan, bolan, pa niko ne smije naglas u charsiji reci da je gledao 60 minuta.
Sve emisije koje ce ovako govoriti o kriminalu ja podrzavam bez obzira od koga i za koga da rade (CIA, FBI, SDP, Srtranka zelenih, strumpfovi, jehovini svjedoci, kvekeri, swingeri, vehabije, gorani itd.). Ako se za nekoga nesto objavi a nema argumenata ima sud i tuzilastvo pa neka se zali. Dodik vec nekoliko desetina hiljda maraka izgubio.
|
07-02-2009 at 19:15 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Dreadnot, ekonomistica, hexle, meri, merima, MikiMaus, monella, MR BENJAMIN BENNY BENJO, Selm@, suad, zlajACAB
|
FORUM : Politika : 60 minuta |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|