|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
ZEHRUDIN Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 28-10-2007 Lokacija: AUSTRIA Odgovori: 5981 IP: Maskiran
|
Re: Re: KNJIGA ŽALOSTI ZA PUKOVNIKA GADAFIJA
citat: statebriga wrote:
vala, da vidis ovu moju kakva je smirena i sretna, meni dodje pocet vjerovat u gluposti, ne bi l' i ja isto tako...
doduse, eno je k'o jehova, samo bi tusila s pricom, da ti ne kazem da sam 11.11 i 12.12. morala da meditiram s njom uz nekakvu muziku s jubito! ludilo!
'ajd', nek' se svijet zabavlja bolje da kontaju o reptilima, nego da hodaju okolo s puskama
De ti meni reci jesil' ti upratila kad ova tvoja sevda pocne o tim reptilima i ostalim tantavicama zanovijetat, hoda li pri tom ili pak sjedi, ako hoda, mozda su u pitanju japanske kugle, kazu, cuda cine 
a ako sjedi, mora da se cuje neko tiho zujanje 
ko zna sta je sve u pitanju
|
|
19-01-2012 at 20:03 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
root Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 15-08-2010 Lokacija: Tuzla Odgovori: 288 IP: Maskiran
|
Re: Re: KNJIGA ŽALOSTI ZA PUKOVNIKA GADAFIJA
citat: statebriga wrote:
sigurno da moze i vise od pola, al' nevermind... simpaticno je kako ljudi, kada se razocaraju u sve drugo, traze (i nalaze) novi put u necem sto je onima, koji jos uvijek zive u nekoj nadi, potpuno strano...
Ali ima i jedan dio koji je istinit, mislim to nije neka dubokoumna filozofija, to može svako shvatit (ko hoæe), a ko neæe pisat æe podrugljive komentare poput spammera iznad. 
Ljudi su èudo! Najinteresantnije je kako niko neæe da koristi mozak, ili prihvati sve kao apsolutnu istinu, ili odbaci sve kao apsolutnu laž.
|
|
19-01-2012 at 21:47 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|