|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: KNJIGA ŽALOSTI ZA PUKOVNIKA GADAFIJA
salu na stranu, sve je vise ljudi koji pricaju o istim stvarima kao i platonix, rade share razlicitih stranica tipa ivantic.net i to...
plejade, reptili, iluminati, sionski mudraci, ajk i zavjere, pa razna stiva na tu temu...
u firmi imamo jednu zenu koja satima moze pricati o svemu tome, vrlo ubijedjena u svoju misiju da nas (slusaoce) navodi na pravi put, otvara vidike i uvodi u spas.
ne znam da li se treba zabrinuti ili treba ignorirati, ali jedno je kada neki nepoznati, nickom sakriveni ljudi pricaju o iluminatima, reptilima i ostalom sto navedoh, ali sasvim nesto drugo kada pocnes o tome slusati od ljudi na javnim funkcijama (npr. neko sa suda, iz ministarstva, prosvjetni radnik...)
ne znam da li se treba zabrinuti kada sve veci broj ljudi o tome prica i u to vjeruje, ili treba uzeti pa to malo iscitati...
istini na volju, jednu noc sam otvorila sajt i provela dobrih 4-5 sati prelazeci s jednog linka na drugi, citajuci i pregledajuci materijale raznih vrsta. ne mogu reci da su me ubijedili, mada bi se u neke stvari moglo i povjerovati, samo da je malo pismenije napisano...
|
|
19-01-2012 at 19:37 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Testosteron Nivo: Forumas sa iskustvom S
Registriran(a): 29-06-2006 Lokacija: Zeljezara Zenica Odgovori: 272 IP: Maskiran
|
Re: Re: KNJIGA ŽALOSTI ZA PUKOVNIKA GADAFIJA
citat: statebriga wrote:
salu na stranu, sve je vise ljudi koji pricaju o istim stvarima kao i platonix, rade share razlicitih stranica tipa ivantic.net i to...
plejade, reptili, iluminati, sionski mudraci, ajk i zavjere, pa razna stiva na tu temu...
u firmi imamo jednu zenu koja satima moze pricati o svemu tome, vrlo ubijedjena u svoju misiju da nas (slusaoce) navodi na pravi put, otvara vidike i uvodi u spas.
ne znam da li se treba zabrinuti ili treba ignorirati, ali jedno je kada neki nepoznati, nickom sakriveni ljudi pricaju o iluminatima, reptilima i ostalom sto navedoh, ali sasvim nesto drugo kada pocnes o tome slusati od ljudi na javnim funkcijama (npr. neko sa suda, iz ministarstva, prosvjetni radnik...)
ne znam da li se treba zabrinuti kada sve veci broj ljudi o tome prica i u to vjeruje, ili treba uzeti pa to malo iscitati...
istini na volju, jednu noc sam otvorila sajt i provela dobrih 4-5 sati prelazeci s jednog linka na drugi, citajuci i pregledajuci materijale raznih vrsta. ne mogu reci da su me ubijedili, mada bi se u neke stvari moglo i povjerovati, samo da je malo pismenije
napisano...
Ma to su ciste izmisljotine.....ja dok sam radio u doticnoj bolnici i dok sam se skolovao nisam niti jednog ubijenog ili ranjenog reptila vidio....STB svjetu je ba dosadno pa izmisljaju kojekakve budalastinje.
|
|
19-01-2012 at 19:44 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 9
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Tuzlarije : KNJIGA ŽALOSTI ZA PUKOVNIKA GADAFIJA |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|