|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Re: KNJIGA ŽALOSTI ZA PUKOVNIKA GADAFIJA
citat: root wrote:
Djevojko/ženo, šta god da si, get a life i pusti forum na miru.
ma, ne shvataj stvari licno... melmel malo tako baci udicu, pa ko se uhvati... nije ona losa, samo malo veselija od ostalih i njoj je forum samo zajebancija, za razliku od nas ostalih koji sve to ozbiljno shvataju...
nego, root, de ti meni reci, je l' ti vjerujes u ovo sve sto se pise/prica? meni preporucili da procitam protokole sionskih mudraca... ja poslije trece stranice odustala... ne ide mi ta anti-zidovska propaganda, nikako...
|
|
19-01-2012 at 21:55 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
root Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 15-08-2010 Lokacija: Tuzla Odgovori: 288 IP: Maskiran
|
Re: Re: KNJIGA ŽALOSTI ZA PUKOVNIKA GADAFIJA
citat: statebriga wrote:
ma, ne shvataj stvari licno... melmel malo tako baci udicu, pa ko se uhvati... nije ona losa, samo malo veselija od ostalih i njoj je forum samo zajebancija, za razliku od nas ostalih koji sve to ozbiljno shvataju...
nego, root, de ti meni reci, je l' ti vjerujes u ovo sve sto se pise/prica? meni preporucili da procitam protokole sionskih mudraca... ja poslije trece stranice odustala... ne ide mi ta anti-zidovska propaganda, nikako...
Ma MelMel previše spama ba, jedno je zajebancija a drugo je uništavanje svake teme na forumu.
A ne vjerujem, naravno. Èitam o tome poèesto i rekoh ti, pola bih ja od ovog odvadio komotno. I više od pola.
|
|
19-01-2012 at 21:59 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Tuzlarije : KNJIGA ŽALOSTI ZA PUKOVNIKA GADAFIJA |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|