|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Vedrana RUdan ½U Zemlji Krvi I Idiota½
generalno ju ne volim citat, mada cesto dobre stvari napise, ali mi se uvijek (i samo) cini da je izvjestacena.
ovaj njen komentar mi se nije dopao, a mislim (kada preispitam svoje osjecaje) da je, u stvari, problem u naslovu! njime je (po meni) dala notu cijelom tekstu, bez obzira kako je poslije to (mozda) pokusala prikriti, da smo mi, bosanci, u stvari, idioti...
ne znam, ne uspjedoh se oteti tom utisku, kroz cijeli tekst...
|
|
19-02-2012 at 16:47 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
camac Nivo: Forumski doajen Unknown artist
Registriran(a): 11-05-2011 Lokacija: Desert roads Odgovori: 5224 IP: Maskiran
|
Re: Re: Vedrana RUdan ½U Zemlji Krvi I Idiota½
citat: statebriga wrote:
generalno ju ne volim citat, mada cesto dobre stvari napise, ali mi se uvijek (i samo) cini da je izvjestacena.
ovaj njen komentar mi se nije dopao, a mislim (kada preispitam svoje osjecaje) da je, u stvari, problem u naslovu! njime je (po meni) dala notu cijelom tekstu, bez obzira kako je poslije to (mozda) pokusala prikriti, da smo mi, bosanci, u stvari, idioti...
ne znam, ne uspjedoh se oteti tom utisku, kroz cijeli tekst...
i ja sam isto primjetio taj drugi dio naslova.. opet, nema veze sta pisalo u njemu, ima onaj "KRVI", on je puno zvucniji, mnogima.. a ima svasta kod nas.. jbga, pucaju se nacionalnim zanosom evo sto godina i nikako da skontaju da je suzivot neminovan.. da samo hoce to prevalit, yebem ga ja ako za pet godina, ne bi dosla neka Andjelina, i snimila film "U zemlji, mlijeka i meda".. imamo potencijala i privrednih resursa da vladamo regionom, kad bi bili drzava.. al ne daju ove Vedrane, jbga..
|
|
19-02-2012 at 17:10 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|