|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Re: Vedrana RUdan ½U Zemlji Krvi I Idiota½
citat: sunce wrote:
na kraju cu film vjerovatno pogledati ali mi se ne zuri, znam da cu se nasekirati
tesko, ba, napisat ista o filmu, evo vec par sati pisem, valja sutra predat, a ne ide mi, al' nikako... dat cu ti link kad izadje...
nego, napisao jedan nas tuzlak dobar blog o filmu, ja se prilicno slazem, al' imam dosta toga dodat, no ne znam hocete l' da vam dam link, jer isprica (u stvari) cijeli film kroz blog, sve do kraja...
|
|
19-02-2012 at 23:56 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
bdirlija Nivo: Forumski doajen http://youtu.be/E4OqAa9pcGQ
Registriran(a): 26-02-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1638 IP: Maskiran
|
Re: Vedrana RUdan ½U Zemlji Krvi I Idiota½
Nešto za maltretiranje živaca!
p*z** li p*z**!
- "Šta mi doðe to Angelina Jolie? Pa sestra od tetke. Toliko se bavila nama da je smatram svojim rodom. Nasmejem se usred jedne scene tragedije, koliko je film je diletantsko-debitanski, groteskan... " - kaže "filmska kritièarka" Dubravka Lakiæ.
- "Je l' ona neka èuvena redateljka, èuveni filozof, mislioc? Šta ako je najlepša glumica Hollywooda? Napravila glup film (naravno ova ga nije ni gledala), šta se mi oko toga izbezumljujemo?... " - kaže voditeljka.
Gost je i glumac Branislav Leèiæ, predsednik demohrišæanske stranke, koji je osudio glumce koji prihvataju uloge srba negativaca u meðunarodnim projektima i tako stvaraju ružnu sliku o Srbima. Bezbeli mu lik koji siluje i muèi albanke, i nije negativac. Onom liku Tihomiru Staniæu takoðer smiješno...
Ukratko, svaka im za Haaga, i prije toga za šljage.
[Edited by bdirlija on 21-02-2012 at 10:11 GMT]
|
|
21-02-2012 at 09:50 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Abulafija Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Vedrana RUdan ½U Zemlji Krvi I Idiota½
Cudna je ova Rudanka.......
Citao sam njene kolumne u Nacionalu nekad, svidjalo mi se njeno pisanje o zeni, o manjinama, svidjalo mi se vala i sto nije imala dlake na jeziku ni kad je trebalo napisati k**** ni p****, a ni psovka joj nije bila strana, nako in general.
Pa onda dugo nisam svracao na stranice Nacionala., a kad navratih, zatekoh nekakvu sasvim drugu zenu.
I bi mi zao moram priznati.
Jel bolest u njoj proizvela gorcinu, jel nekad davno "skrenula" s puta britkih pera u Hrvatskoj, a onakva tvrdoglava nije cula glasove onih koji su joj mozda i govorili, heeeej, u prvu mlada, daleko ti ode.....
Ko zna, vise nije ni vazno.
Helem, njeni clanci zdravo, vise mi ne odgovaraju zeludcu.
A film......
Iskreno, nemam zelje pogledati ga, nikakve.
Pogotovo nakon jednog (i jedinog) inserta kojeg sam vidio, a u kojem Serbedzija (ne razumijem ni njega sto si je dozvolio ono odglumiti onako jadno) na cistom hrvatskom, glumi srpskog oficircinu, zadriglom u ideji velike Srbije.
Dijalozi na nivou pismene vjezbe iz cetvrtog osnovne, kako tata i sin lIJepo onako bas knjiski razgovaraju.
Jebalo majku........
Neko je davno rekao da ce najbolji film o ratu u Bosni jednog dana napraviti Srbi, kad dodju tobe, samo valja docekati taj dan...........
|
|
21-02-2012 at 10:52 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|