Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
cica Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 12-02-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 18418 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanska buna
citat: laly wrote:
protest je najvljen, svako ko podrzava cilj i ideju protesta moze se pridruziti. a za policiju, kao indivuda koji se prikljucuje ovom protestu sigrno bi bio sankcionisan. ovo je najbolje rjesenje sto je borbeni postavio
pa da jedni nisu bacali drvlje i kamenje ovi drugi ne bi tukli....
mislite da su skinuli štitove i kacige, položili ih, da narod ne bi pravio štetu, i na kraju krajeva mislite da ne bi policija bila sankcionisana, nije nikome do disciplinske i do smanjenja plate.
ne znam, nisam baš pametna, krivi su i jedni i drugi, ali mislim da se previše napuhava..
eto ta žena ako je umrla, šta su sad tu kriva ona 3-4 policajca što su je dizali da je sklone, na snimku se vala ne vidi ni udaranje ni bilo šta...
|
05-02-2014 at 23:33 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
laly Nivo: Forumski doajen Don't Let Me Be Misunderstood
Registriran(a): 19-11-2005 Lokacija: Wudang Odgovori: 39084 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanska buna
citat: cica wrote:
pa da jedni nisu bacali drvlje i kamenje ovi drugi ne bi tukli....
mislite da su skinuli štitove i kacige, položili ih, da narod ne bi pravio štetu, i na kraju krajeva mislite da ne bi policija bila sankcionisana, nije nikome do disciplinske i do smanjenja plate.
ne znam, nisam baš pametna, krivi su i jedni i drugi, ali mislim da se previše napuhava..
eto ta žena ako je umrla, šta su sad tu kriva ona 3-4 policajca što su je dizali da je sklone, na snimku se vala ne vidi ni udaranje ni bilo šta...
narod i placa cico tu vladu, ta vozila, tu opremu, pa nek onda narod i pravi stetu kad nije zadovoljan.
i znas ponekad od staha pritisak moze toliko skociti da izazove i smrt...
prekomjerno su koristili silu, tu silu nek upotrijebe u borbi sa korupcijom, lopovima, a ne na obicnim ljudima, koji se bore i za moje i tvoje i njihovo bolje sutra
|
05-02-2014 at 23:40 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 18
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: 4dm1r, Ane, April18, desa, falcon, ilarija, lam3r, maid00, Majstor221, masterlee, omcho, pank, X-master
|
FORUM : Politika : Tuzlanska buna |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|