kakva je ta za mature taj zivotinjski print ni u snu ne mogu volim plazu ali to kosulje ne volim... kud sve budu od sintetike, ko biva providne a u njima da prokuhas
Svemu nadje manu
Za mature je zelena Ima neke nabore u plucnom predjelu Lijepa haljina za mrsavice.
Animal print je jako...kako da kazem...suptilan Meni se svidjela.
A te kosulje, ma kakvo kuhanje, to rupicasto, providno, propuh kroz kosulju
24-02-2015 at 22:50
laly Nivo: Forumski doajen Don't Let Me Be Misunderstood
Za mature je zelena Ima neke nabore u plucnom predjelu Lijepa haljina za mrsavice.
Animal print je jako...kako da kazem...suptilan Meni se svidjela.
A te kosulje, ma kakvo kuhanje, to rupicasto, providno, propuh kroz kosulju
sto spominjes haljine za mrsavice i sta ti znaci suptilan ne mogu ja tih zivotinjskih i dzaba, sve bi kontala neko ce me upucat ili ulovit i smjestit u kakav zooloski vrt
sto spominjes haljine za mrsavice i sta ti znaci suptilan ne mogu ja tih zivotinjskih i dzaba, sve bi kontala neko ce me upucat ili ulovit i smjestit u kakav zooloski vrt
Pa to je tuzni dio. Od svih haljina jedna bi mi mogla i to ako udahnem Ja sam jednom davno sestru pitala sta znaci suptilno, kaze ona, znam sta je ali ne znam objasniti Ma ova je lijepa pravo, tek na treci pogled skontas da te sare lice na neku zebru ili neko gipko hajvance Mani panike, nemamo mi zooloski vrt
24-02-2015 at 23:08
Pa to je tuzni dio. Od svih haljina jedna bi mi mogla i to ako udahnem Ja sam jednom davno sestru pitala sta znaci suptilno, kaze ona, znam sta je ali ne znam objasniti Ma ova je lijepa pravo, tek na treci pogled skontas da te sare lice na neku zebru ili neko gipko hajvance Mani panike, nemamo mi zooloski vrt
i zooloski vrt je bolji od trofeja n zidu hoces reci nisu upodljive
ja tako sa mini me u H/m- u i posto zna koliko ne volim tigraste sare, ide ti ona i nosi kosulju, cizme i torbu. reko nosi to od mene
i zooloski vrt je bolji od trofeja n zidu hoces reci nisu upodljive
ja tako sa mini me u H/m- u i posto zna koliko ne volim tigraste sare, ide ti ona i nosi kosulju, cizme i torbu. reko nosi to od mene
Znas ti dobro sta ja hocu da kazem
Vidis bona kako dijete hoce da te uputi u modne trendove, a ti se tu nesto inatis i opires
24-02-2015 at 23:17