Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
PepelYuga Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Pogodite forumasu ime
8(*_*)8
E bas sam se ismejala ovde:-)
Uvek mi je bilo zanimljivo, kako poreklo nekog imena, tako i njegove verzije kod drugih naroda. Ako znate nesto i o tome, volela bi i to da procitam:-)
Meni je recimo Jasmina/Jasmin-musko/Dzasmin-zensko ime, veoma lepo ime, mozda zato sto volim miris jasmina(cak mi i sada mirise ulje te biljke,iznad glave u onom suvom liscu sto se drzi u prostorijama kao neka vrsta "osvezivaca"),a obozavam i caj od jasmina, bez secera ili bilo cega drugog, a u onim lepim engleskim soljama sa velikom, izvijenom drskom.
Zanima me gde ubode pizzo ovog "nwankwo". Izgledalo mi je kao neko indijansko ime, a pred ocima Bosnjo kao Ajvanho!
A sada mi pade napamet i neki Snezanin "osmi patuljak". Daj pizzo,obrazlozi ovo malo:-)
A ovo sa Billom, mogu misliti kako je usrecilo admina.Kucam i trese mi se telo od smeha, pogotovo sto sam sigurna da bi ga vise usrecila "veza" sa Monikom Beluchi,nego sa onom "Levom"
Hajd` nastavite ovo, dobro je skroz
|
27-03-2004 at 15:58 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|