Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
besmir Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Što me nervira....
citat: Dalila wrote:
Onda sto me nervira besmir kad dodje a u tolik vakta ja se zadesim tu, a on vrisne od dragosti amaaaaan reko bi cojk pozelio me samo tako, i onda naredne se stotinke skine sa stranice i nema ga vise do sutra!!! ;hebemu; ;hebemu; :no
Eto! E-TO! Ko je sad pobjego iznenada? Ja sam ovdje, mora da si ti! :lol :lol :lol A bogami sam te pozelio! ;cmok
|
24-10-2005 at 17:19 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Mene nervira kad Weasel misli da se on meni svidja, a iako se ja palim na intelektualne tipove, ja ipak ne znam ni kako on izgleda, pa bih mu predlozio da mi vise posalje tu sliku na moj email da se prestanem nervirat. :fl :fl :fl :fl
|
24-10-2005 at 17:20 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Evo me nalete ne hraljaj ! :lol :lol ;cmok Kad ces mi doc?
Ja ne hraljam, ja umilnim glasom galamim :lol :lol :lol
Dodji ti bona meni, kod mene je zima, al ona fina, tu i tamo bude vreo vjetar, a ostalo pada kisa, znas kako je lijepo! Imas li ti uopste sta obuc za zimno vrijeme il su kod tebe sve sandale i minjaci?
|
24-10-2005 at 19:46 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Dalila Nivo: Forumski doajen zahebana kad popije!
Registriran(a): 11-06-2003 Odgovori: 3926 IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: Re: Re: Što me nervira....
citat: besmir wrote:
Evo me nalete ne hraljaj ! Kad ces mi doc?
Ja ne hraljam, ja umilnim glasom galamim 
Dodji ti bona meni, kod mene je zima, al ona fina, tu i tamo bude vreo vjetar, a ostalo pada kisa, znas kako je lijepo! Imas li ti uopste sta obuc za zimno vrijeme il su kod tebe sve sandale i minjaci?
Ma kakvi minjaci mi ovdje sve hodamo u grudnjacima od kokosovih oraha i suknjama od trske!
Naravno da imam svu sezonsku gardarobu, nije bitno sto mi ne treba pa jesam li ja zenski il nisam! Al ne volim zimu ni pod razno, odvikla sam se kaputa i jakni i cim ih obucem imam osjecas da mi je mali covo sjeo na ramena i ne mogu se ba nikako ispravit!
Doc´ ti ne mogu, fala i dje cuo i dje ne cuo, ne mogu firmu ostavit ni pod razno, al zato digni sidro i hodi malo da se osuncas.
|
25-10-2005 at 04:07 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|