Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
besmir Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Što me nervira....
Mene nervira kad mi se pisa, a mrsko mi ustat i otic do zahoda.
|
25-10-2005 at 17:05 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Ja, i isto tako me strasno nervira kad nekom dzaba dzabahte prevedem diplomski rad a taj neko:
- ne nadje za shodno da me nazove kad sam u Tuzli,
- ili mi se uopste ni ne zahvali nego se pretvara da me ne vidi kad smo zajedno na tuzlarijama.
;palacd
|
25-10-2005 at 17:11 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
citat: gucci wrote:
citat: besmir wrote:
Ja, i isto tako me strasno nervira kad nekom dzaba dzabahte prevedem diplomski rad a taj neko:
- ili mi se uopste ni ne zahvali nego se pretvara da me ne vidi kad smo zajedno na tuzlarijama.
;palacd
mogu ti reci Besmire da bi i mene to bogami plaho nerviralo, a jest brezobrazan/a ;palacd
Mos mislit?! Ko s poslom... jos meni neugodno... ??? j***m ti svjet...
|
25-10-2005 at 17:23 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
;palacd
mogu ti reci Besmire da bi i mene to bogami plaho nerviralo, a jest brezobrazan/a ;palacd
Mos mislit?! Ko s poslom... jos meni neugodno... ??? j***m ti svjet...
ma boli te dzon za nekulturnim :)
a sto mene nervira kad me neko jednom pozdravi, a drugi put se pravi da me nezna, pa treci put kobejagi opet pozdravi ;palacd ja to nemogu da shvatim kake su to dvolicne osobe, halo ba ako ces me pozdravljat onda uvjek il nikako, zar nije tako ??? :D
Pa to je ono "programirano" pozdravljanje: pozdravlja te ako joj/mu sta zatreba, a ako ne, ko veli ko te jebe... Sve bi ja to usranom motkom po glavi udaro... al gori sam ja sto sam naivan, uceras mi...
|
25-10-2005 at 17:29 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|