|
Info: Za sve nejasnoce tu su moderatori kojima se mozete obratiti za pomoc ......vezanu za forumske probleme, za sve ostalo morate naci nekoga drugog. :)
|
usamljena Nivo: Forumski doajen ma boli me briga za sve
Registriran(a): 14-11-2011 Lokacija: gdje me vidis Odgovori: 1976 IP: Maskiran
|
Re: Seksualne zanimljivosti
U BRAKU JE MANJE SEKSA: I još razloga zašto još uvijek niste u braku…-------
Ne nasjedajte na prièe kojekavkih zlobnika i ogranièenih ljudi da ako niste u braku, to je zato što ste sumnjivog morala, nesposobni, lažljivi ili da niste dovoljno dobri. Mi vam donosimo neke druge valjane razloge zašto još uvijek niste uplovili u braène vode.
SREÆNI STE
To je prava stvar i dovoljno dobar razlog sam po sebi. Vi ste trenutno sreæni i zadovoljni svojim životom. Dakle, sreæni ste u toj mjeri da ne vidite potrebu za pravljenjem velikih životnih promjena, kad vam je baš sve potaman.
VOLITE SEKS
Svi vrlo dobro znaju da seks nestaje kada se stupi u brak. Bez obzira koliko drastièno ovo zvuèalo, upravo mnogi parovi se žale da im seksualni život u braku ide silaznom putanjom.
NE ŽELITE DA BUDETE JADNI I OÈAJNI
Znate, baš kao vaši vjenèani prijatelji koji vam se tako èesto jadaju na sve muke braènog života. Vamo to za sada ne treba.
NISTE PRONAŠLI PRAVOG
Vi oèigledno niste osoba koja bi se vjenèala za bilo koga, za prvog koji naiðe pa da se možda ubrzo razvedete, i onda opet sve u krug. Ne zanima vas smaranje brakom, a još manje razvodom.
VOLITE SVOJ NOVAC
Ako imate dobar posao, karijeru, novac i sve što ide uz to, sigurno ne želite da polovina završi kod partnera, ako stvari ne funkcionišu i doðe do razvoda.
ONAJ KOGA VOLITE NE ŽELI BRAK
Koliko god voljeli tog nekog, apsolutno vam je jasno da ga ne možete natjerati da bude u braku sa vama. Svakako ne biste željeli da bilo koga prisiljavate na bilo šta, baš kao što ni vama to ne bi prijalo. Prisilni brakovi su stvar prošlosti.
|
|
02-10-2012 at 22:08 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Dajdza Nivo: Forumski doajen Nista posebno ali opet kako za Registriran(a): 05-07-2011 Lokacija: USA Odgovori: 1588 IP: Maskiran
|
Re: Seksualne zanimljivosti
Ja nista ne trazim, jednostavno citam sve naslova na 24sta.Info. To sto preznetiram, zelim pokazati kojiko je svijet opterecen nevaznim stvarima: biranje najbolje guze u Brzilu, jer nema preceg i interesantnijeg posla, ko se skim razveo, gdje se mladi seksaju i kako, koja se kurva seksa sa ovim ili onim poznatim fudbalerom, gdje je neko ubio djevojku ili muza, a onda ga skuhao u loncu, a dijelo psima u svom kvartu, kako je jedan gaj odsjekao mosnje svom prijatelju, a onda ih nosio ulicom i pokazivao prolaznicima.
Dakle, sve interesantne teme za drustvo u kome zivimo, jer pokzajuje koliko je drustvo bolesno, a drustvo kao sto znas cine pojedinci, od kojih neki i ne znaju da napisu bilo sta, a da ne upute neku uvredu, bilo kome ili bilo zasto, jer se tako rasterecuju svojih zivotnih tegoba, u koje su dosli, iz razloga sto ne razumiju zivot, sto ne razumiju zivotne probleme, njihov nastanak i polsedice.
Okreni sesebi i svojim problemima, analiziraj svoj zivot i svoje zivotne odluke, procijeni gdje si fulala u zivotu i nastoj da ne ponavljas greske. Svoj zivot gradi na onom pozitivnom sto imas, da bi malo pozitivno jezgro postalo vece, a ti zadovoljnija. Samo tako neces biti zaoka koja ubada bez potrebe.
|
|
08-10-2012 at 23:35 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|