|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
blentava Nivo: Forumski doajen Aequam memento rebus in ardius
Registriran(a): 26-12-2010 Lokacija: Belgrade, Serbia Odgovori: 4005 IP: Maskiran
|
Re: Re: Kucni poslovi
citat: andjela wrote:
Samo ti @blentava biraj majstora kolko ti je volja. Sva sreæa pa mi život nije bio u takvom nerede da biram muža po toj liniji..Al nejse, možda nekad i ti potrefiš majstora, za sve poslove.
Nego tema je takvog karaktera, kaže "pomaže li muž", a ne "trebate li ili ne imati muža"..za te teme imaš svoj blog, pa opleti.
Lijepo ti je @djecko neki dan napisao da ja ne tražim niti zadržavam bilo koga pored sebe. Oplešæu, po mom blogiæu o èemu drugom no o kukavicama. Muškim. Lepo sam i napisala da muški niš' ne pomažu u kuæi, niti umeju nešto popraviti i jopet moraš tražiti majstora. Nekorektno je od tebe što izvræeš moj post na nešto što uopšte nijesam napisala. I odakle tebi ideja da je moj život u neredu? Stvarno si malograðanka. Znaèi, tvoj je u redu jer imaš muža, hebote baš si osvojila premiju.
|
|
05-03-2012 at 22:55 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|