Vrlo moguæe da ovako i bude, jer vjerovanto ima takav dogovor sa Dana-om, ali ako pobijedi sada, vjerovatno æe za sljedeæeg protivnika dobiti neko veæe ime, mada ne znam ko bi to taèno mogao biti. Možda Valesquez, jer Mir je svoju šansu za sada propusti, Minotaur æe mislim isto morati malo na svoj red saèekati, ne znam ko je još ostao kao kandidat. Naravno, sve ovo ako Mirko ostvari dvije pobjede.
Baš me zanima da li bi ova dva brata u jednom momentu mogla držati pojas teške i poluteške kategorije UFC-a. Do prije 3-4 godine bih bio ubijeðen da mogu, sada....
Opet se Fedora dotakao. Neæu ulaziti opet u raspravu da li je upravu, ili ne, ali oèigledno su svi UFC borci dobili direktive neke, da što više pljuju po Fedoru, a time i po Strikeforce-u.
Ni jedan od njih nije dorastao Fedoru ni do koljena a kamoli da ga poraze, ali eto, vole da laju i da se rasipaju rijecima...to mi je inace nesto najdraze, kada se pred mecu razlaju i dobiju po nosu pa ih na iznesu iz ringa
Jedno je pricati da mozes dobiti Fedora a drugo je stati s njim u ring
U posljednje vrijeme nisam bas u toku sa borbama i borcima, kako je stanje i sta se desava...vjerujem da se Fedor posvetio vise skoli i seminarima nego li samim borbama...